Forum » Loža » Audi annoying sound
Audi annoying sound
adolin2 ::
Živjo,
imam eno težavo in sicer mi pri Audiju A4 letnik 2007 vedno bolj pogosto piska in utripa opozorilna lučka za varnostni pas.
To se dogaja le ko je zunaj vroče. Ko malo premaknem pas, se to piskanje ustavi za nekaj časa.
Ima mogoče že kdo kakšne izkušnje z tem? Zelo prav bi mi prišla vsak nasvet!
Hvala že v naprej!
lp,
Andrej
imam eno težavo in sicer mi pri Audiju A4 letnik 2007 vedno bolj pogosto piska in utripa opozorilna lučka za varnostni pas.
To se dogaja le ko je zunaj vroče. Ko malo premaknem pas, se to piskanje ustavi za nekaj časa.
Ima mogoče že kdo kakšne izkušnje z tem? Zelo prav bi mi prišla vsak nasvet!
Hvala že v naprej!
lp,
Andrej
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
RejZoR ::
Imaš 2 stikala, en je v sedežu in en v samem zapenjalu pasu. V sedežu je da zazna če na njem sploh kdo sedi, v zapenjalu pa, da piska v primeru, da sediš na tistem sedežu ampak nisi pripet.
Iz tvojega opisa sodeč bi rekel, da je težava v tistem stikalu v zapenjalu. Če je vezano na temperaturo je lahko kriva al umazanija al pa kakšna guma/plastika, ki se z vročino razteza.
Če se da lepo naredit, odpri zadevo pa poglej. Al pa pejt k serviserju.
Iz tvojega opisa sodeč bi rekel, da je težava v tistem stikalu v zapenjalu. Če je vezano na temperaturo je lahko kriva al umazanija al pa kakšna guma/plastika, ki se z vročino razteza.
Če se da lepo naredit, odpri zadevo pa poglej. Al pa pejt k serviserju.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskanje za nepripet varnostni pasOddelek: Na cesti | 3630 (467) | lisaac |
» | Otroški avtosedežOddelek: Loža | 12378 (2118) | Sebastian_H |
» | Kateri avtosedez za otroka od 8 mesecev dalje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 24641 (6224) | TheBlueOne |
» | Vožnja nepripetih otrok v avtu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17242 (14029) | r3dkv1c4 |
» | Varnostni pas (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6149 (3397) | Nesta |