Forum » Pomoč in nasveti » Linksys wireless adapter; in njegov problem
Linksys wireless adapter; in njegov problem
novi ::
Imam inštalirano Wireless mrežo z Linksys-ovimi komponentami in sicer enkart acces point + 2x Wireless USB adapter.
En Usb na računalniku, ki dela pod win2000 in ni nobenih problemov. Na drugem sistemu, ki dela pod win XP +sp1 imam pa sledeči problem: adapter redno prekinja povezavo v rangu 1min za 1 sek periodično. Oddaljen je približno 15m + ena stena (do acces pointa), povezava je 100% pod 11Mbps. Če Usb adapterja zamenjam spet ven meče na win XP.
Se je kdo slučajno že srečal z podobnim problemom?
Je mogoče kaj narobe z USB sistemom na Abitovi plošči (samo printer skener lepo delata)? Se mogoče kje nastavlja USB osveževanje pod XP ali kaj podobnega?
Ps.: Na linksys-ov odgovor pa čakam pa čakam !!
En Usb na računalniku, ki dela pod win2000 in ni nobenih problemov. Na drugem sistemu, ki dela pod win XP +sp1 imam pa sledeči problem: adapter redno prekinja povezavo v rangu 1min za 1 sek periodično. Oddaljen je približno 15m + ena stena (do acces pointa), povezava je 100% pod 11Mbps. Če Usb adapterja zamenjam spet ven meče na win XP.
Se je kdo slučajno že srečal z podobnim problemom?
Je mogoče kaj narobe z USB sistemom na Abitovi plošči (samo printer skener lepo delata)? Se mogoče kje nastavlja USB osveževanje pod XP ali kaj podobnega?
Ps.: Na linksys-ov odgovor pa čakam pa čakam !!
Men še kar prekinja! Sem si se vse posodobitve za XP-je dol potegnu pa ni nobene razlike.
Je mogoče še kakšna ideja kako in kaj?
Je mogoče še kakšna ideja kako in kaj?
Stvar sem rešil, sedaj dela kot je treba, beri super! Če bo imel kdo podoben problem naj me pocuka za rokav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7306 (5311) | jancus |
» | wireless mrežaOddelek: Kaj kupiti | 3045 (2253) | pujsek_ |
» | wireless LAN (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4731 (3484) | pujsek_ |
» | wireless mreža (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12768 (9322) | pujsek_ |
» | brezžična mreža (ma ne že spet!)Oddelek: Strojna oprema | 1982 (1701) | ferdo |