Forum » Kaj kupiti » Gf4 & VIVO
Gf4 & VIVO
zlobcek ::
Hi!
Lejte men se je pojavu problem. In sicer se mi je pojavla potreba po video inputu na racunalniku. Kako se to izvede oz. a je se kaksna druga sansa razen tega da kupm lepo ksno leadtekovo GF4 4200 128 mb z vivo. Druge graficne nism najdu z video in.
Lejte men se je pojavu problem. In sicer se mi je pojavla potreba po video inputu na racunalniku. Kako se to izvede oz. a je se kaksna druga sansa razen tega da kupm lepo ksno leadtekovo GF4 4200 128 mb z vivo. Druge graficne nism najdu z video in.
No se to morm povedat da rabm S-video vhod, nic druzga, ker nic druzga moja kamera nima oz. ima neki i-link sam ne vem zakaj tocn.
No prej sm se mal nerodn izrazu. Graficne z VIVO sm najdu tudi druge, samo ce res ni druge resitve kot zamenat grafo, grem kupt direkt Leadtekovo GF4 pa nobene druge. Zdej mam gf2 mx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |
» | MyVIVO ????Oddelek: Zvok in slika | 1026 (938) | ohter |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5064 (3926) | mloncar |
» | ali zamenjati a280le (titanium 4200) ddr za...Oddelek: Kaj kupiti | 881 (745) | ganzi |
» | Kaj kupiti Geforce leadtek ti4200 ali fx 5600neultraOddelek: Kaj kupiti | 1666 (1399) | DjTonic |