Forum » Pomoč in nasveti » Kvaliteta RTV-MMC slike na računalniku
Kvaliteta RTV-MMC slike na računalniku
Tralala999 ::
Pozdravljeni!
Pravkar spremljam nogometno tekmo na RTV preko računalnika. Naložen imam najnovejši adobe flash player, pa tudi pod nastavitvami imam izbrano visoko kvaliteto.
Pa me zanima, je res to najvišja kvaliteta slike, ki jo RTV premore predvajati. Saj ne pričakujem full HD, samo zadeva se mi zdi malce porazna v 21. stoletju. Mogoče pretiravam, samo ali se res ne da dobiti kvalitenejše slike za predvajanje na računalniku. Hvala za informacije.
Pravkar spremljam nogometno tekmo na RTV preko računalnika. Naložen imam najnovejši adobe flash player, pa tudi pod nastavitvami imam izbrano visoko kvaliteto.
Pa me zanima, je res to najvišja kvaliteta slike, ki jo RTV premore predvajati. Saj ne pričakujem full HD, samo zadeva se mi zdi malce porazna v 21. stoletju. Mogoče pretiravam, samo ali se res ne da dobiti kvalitenejše slike za predvajanje na računalniku. Hvala za informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zatemnitev prenosa tekem SP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23167 (11749) | Master_Yoda |
» | Prvi televizor z ločljivostjo 8K (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 28219 (19725) | Kaj |
» | Norvežani kot prvi pokopavajo analogni radio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 30225 (26317) | CyberPunk |
» | Prvi televizijski kanal v ločljivosti 4K (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 37251 (32346) | M-XXXX |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8400 (7302) | Alexius Heristalski |