» »

Problem z grafično

Problem z grafično

Andrej_ID ::

Imam grafično GTX 470 (od Gigabyta, vse redno cisceno, kista prevetrena itd.). Kr naenkrat je začel fan delat 100% in sliši se kot, da bo vse skupaj razneslo. Tako je od začetka, ko prižgem računalnik. V MSI afterburnerju kaže tole, temperatura skače od 0 do 192 stopinj ... (Tule sem fan rocno nastavil na 50)

Kmalu zatem, ko sem nrdil ta screen pa rata use crno. Skratka po parih minutah ni vec slike.
Pomaga samo hard reset in potem spet od zacetka, fan dela na ful, slika pa par minut ...

Je slo vse skupaj v PM?

r3dkv1c4 ::

uhuhuuuuhu...pa normalno da fan dela če pa nekontrolirano kartica dosega ekstremne temperature...nekaj ni v redu....ni nujno da je šlo via...
bi bilo potrebno razstavit kartico vse na novo ščistit skupaj dat preverit zadevo kako se odziva in potem vidiš kaj pa kako.....
en kup dela za par evrčkov....po mojem se ne splača

max temp za tvojo kartico je nekje 90 stopinj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Hja ampak a je realno, da v eni skundi pokaze od 0 do 192 stopinj? Po moji logiki bi hardware pri 192 stopinjah gorel.

stock ::

Hehe sej zato ti pa ne daje več slike :) Za temp je verjetno kriv defekten senzor, da pa zgubljaš še sliko pa je zgleda še kaj več razen tega narobe s čipom.. Garancija potekla ne?

Primoz78 ::

Cak a mas graficno od Gigabyte in uporabljas MSI-jev software...? A si poskusal z kakim drugim SW-jem za cekiranje temperature mogoce?

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Ni mogoce sploh, ker se ugasne slika tko hitro ...

r3dkv1c4 ::

Primoz78 je izjavil:

Cak a mas graficno od Gigabyte in uporabljas MSI-jev software...? A si poskusal z kakim drugim SW-jem za cekiranje temperature mogoce?

Lp

msi ab ni vezan samo na msi-jeve grafe ampak je pač to vsestranski program ki ga je razvil msi.....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gtx 460: eVGA SuperClocked ali MSI Cyclone

Oddelek: Kaj kupiti
293244 (2790) JC Denton
»

7600 GT V Akciji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
10611055 (5677) asus
»