Forum » Šport » Tek - vprašanja, nasveti, vzpodbude ...
Tek - vprašanja, nasveti, vzpodbude ...
Temo vidijo: vsi
bm1973 ::
Kupi si boljše čevlje in nogavice, pa ne bo žuljev...
Drugače pač počakaj, da se zaceli...
Drugače pač počakaj, da se zaceli...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Bellator ::
Ali kdo izmed STovcev teče v Injinji nogavicah?
Preveri koliko mtoseva si v resnici!
https://mojkviz.neocities.org/
https://mojkviz.neocities.org/
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Kekec ()
Rias Gremory ::
V kakšnih nogavicah?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
kuglvinkl ::
Kaj bi pomagalo za cramps recovery?
Magnezij + za celovito regeneracijo pač nek kombo mineralov.
Ko tecem,vzamem dvojno dozo in je ok = nimam krcev.
Your focus determines your reallity
Rias Gremory ::
Kater magnezij jemlješ? Šumeče tablete iz trgovine ali kaj iz lekarne?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
Groot ::
Rias Gremory je izjavil:
Tole bo best buy: https://www.iherb.com/pr/doctor-s-best-...
kuglvinkl ::
Rias Gremory je izjavil:
tega: https://www.amazon.de/-/en/Magnesium-Hi...
Your focus determines your reallity
Groot ::
Rias Gremory je izjavil:
Nočem niti približno porivati svojega predloga, ampak tale je dobesedno metanje denarja stran oziroma če imaš nesrečo celo v školjko. Sestava je namreč 100% magnezijev oksid, torej daleč najslabša oblika magnezija, ki se zelo slabo absorbira in ima lahko tudi precej odvajalen učinek. Ti močno svetujem, da zamenjaš.
Jerry000 ::
Iščem nove superge za trail tek. Sedaj sem imel 6 let serijo Salomon Sense Ride in so mi ble top. Z njimi sem tekel trail, šel v gore z njimi, oprijem je bil super, niso bli ultra oblazinjeni in sem imel dober stip in občutek s podlago oziroma terenom. Ampak videvam, da ne izdelujejo več Sense Ride linije? Katere superge bi mi priporočali, da so podobni tem? Ima Salomon kake podobne ali naslednika teh? Nekaj sem gledal Salomon Genesis ampak sem bral da niso za mokro ker ne odvajajo vlage dobro, Salomon Ultra Glide pa so kar konkretno oblazinjeni. Če imaste vi mogoče kaka priporočila kaj uporabljate za trail tek + za gore/hribe (pa da niso gojzarji, to imam)
Tudi jaz ne ampak baje je magnezij bullshit kokr mi je bilo razloženo. Da je to bol placebo. Namesto magnezija, malo vrečkico soli v usta oziroma ščepec in bo krč izginil takoj
Rias Gremory je izjavil:
Nočem niti približno porivati svojega predloga, ampak tale je dobesedno metanje denarja stran oziroma če imaš nesrečo celo v školjko. Sestava je namreč 100% magnezijev oksid, torej daleč najslabša oblika magnezija, ki se zelo slabo absorbira in ima lahko tudi precej odvajalen učinek. Ti močno svetujem, da zamenjaš.
Tudi jaz ne ampak baje je magnezij bullshit kokr mi je bilo razloženo. Da je to bol placebo. Namesto magnezija, malo vrečkico soli v usta oziroma ščepec in bo krč izginil takoj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
mikhaair ::
Sense ride 4 so mi bili fantastični. Sense ride 5 pa razočaranje.
Nabavil sem Pulsar, ki zgledajo nadaljevanje linije Sense ride in zaenkrat tekel le enkrat z njimi. Prvi občutek je bil, da so malo ožji, malce bolj tesni. Upam, da ko se udelajo, da bodo ok.
Nabavil sem Pulsar, ki zgledajo nadaljevanje linije Sense ride in zaenkrat tekel le enkrat z njimi. Prvi občutek je bil, da so malo ožji, malce bolj tesni. Upam, da ko se udelajo, da bodo ok.
Sense ride 4 so mi bili fantastični. Sense ride 5 pa razočaranje.
Uuu super, tole res zgleda kot naslednik. Edino tole me malo skrbi ko je ožji. Bo treba it v trgovino probat tole da vidim. Hvala za predlog. Je še kaka alternativa? Za info :)
mikhaair ::
Genesis 2 vidim na Salomon strani, ki bi znal biti tudi nadomestek. Malo večji drop in več blazenja glede na opis.
Genesis 2 vidim na Salomon strani, ki bi znal biti tudi nadomestek. Malo večji drop in več blazenja glede na opis.
TOle imam pa podvprašanje. Kako se vam zdi blaženje na trail čevlih? Recimo Hoka Speedgoat blaženje. Vam je to ok al ni zaželjeno? Ker rečeno je bilo da preveč blaženja je zelo slabo, ti hitro klecne noga na tehničnem terenu ali koreninah ker ne čutiš toliko podlage. Kakšne so vaše izkušnje?
Preveri še MIZUNO NEO LUMINA.
Hvala, pregledam
tek brez obutve
Uf, to pa ne, hvala hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()
nejc_nejc ::
jaz bi izbral, teoreticno, ene tri štiri kose in jih dal na noge.
tukaj boš kljub korektnosti odgovorov, skrcil dejstva posameznih copat na,
se obrabi,
se strga
itd
kar ne mislim negativno
takega stopala ter nacina teka, hoje kot imaš sam, nima nihče
se obrabi,
se strga
itd
kar ne mislim negativno
jaz bi izbral, teoreticno, ene tri štiri kose in jih dal na noge.
se obrabi,
se strga
itd
kar ne mislim negativno
To se zavedam. Najbol me ubistvu moti to da načeloma ne dobim veliko "info" o copatu če ga dam v trgovini gor. Morali bi tko nardit da po 10km še lahko vrneš ker edino na terenu boš dejansko vidu obnašanje čevla. Ampak ja, vemo da se to ne bo zgodilo :D tkole ko vprašam pa samo iščem ideje ker iskreno, ne spremljam toliko te scene glede čevlol, imam te Sense Ride že 6 let in sem se jih navadu :)