Forum » Elektrotehnika in elektronika » Zagonska moč motorja
Zagonska moč motorja
kojot31 ::
Lp!
Sprašujem za motor od split klimatske naprve.
Imam jo že sedem let in še sedaj deluje normalno. Gledal sem po papirjih in specifikaciji moč motorja, ampak piše samo moč pri hlajenju in gretju.
Mogoče kdo ve, kakšne je zagonska moč motorja in če uporablja kondenzator?
V navodilih piše priključni kabel 1.5m2, samo jaz sem dal 2.5m2.
Pa še to bi vprašal:
Na koliko časa je potrebno čiščenje zunanje enote?
Glasna ni pri delovanju , pa tudi vzadaj je še kar lepa.
Hvala
Sprašujem za motor od split klimatske naprve.
Imam jo že sedem let in še sedaj deluje normalno. Gledal sem po papirjih in specifikaciji moč motorja, ampak piše samo moč pri hlajenju in gretju.
Mogoče kdo ve, kakšne je zagonska moč motorja in če uporablja kondenzator?
V navodilih piše priključni kabel 1.5m2, samo jaz sem dal 2.5m2.
Pa še to bi vprašal:
Na koliko časa je potrebno čiščenje zunanje enote?
Glasna ni pri delovanju , pa tudi vzadaj je še kar lepa.
Hvala
kojot31 ::
a se je le nekdo oglasil. Sem razmontiru notranjo, ker na zunanji enoti ni nobene ploščice. Na notranji enoti so pa podatki:
Hlajenje: 950w, gretje: 850wat. Za zunanjo pa piše samo teža. Firma je neznana. Sem šel po internetu iskat to klimo in ne duha, ne sluha o njej. Jaz sem z njo zadovoljen, ker od kar sem jo zmontiral, še ene napakice ali nepravilno delovanje. Stala je mali denar, še v sit.
Ne vem pa to, na kolk časa je treba kaj čistit zunanjo enoto.
Hlajenje: 950w, gretje: 850wat. Za zunanjo pa piše samo teža. Firma je neznana. Sem šel po internetu iskat to klimo in ne duha, ne sluha o njej. Jaz sem z njo zadovoljen, ker od kar sem jo zmontiral, še ene napakice ali nepravilno delovanje. Stala je mali denar, še v sit.
Ne vem pa to, na kolk časa je treba kaj čistit zunanjo enoto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera klima (strani: 1 2 3 4 … 127 128 129 130 )Oddelek: Kaj kupiti | 1265338 (2890) | Rašo |
» | Zalogovnik, da ali ne? Prostornina?Oddelek: Loža | 6265 (5069) | DePalmo |
» | Klimatska naprava, kako in kaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4847 (3212) | 3p |
» | Kako močno klimo kupiti?Oddelek: Loža | 20985 (19566) | LordTado |