Forum » Elektrotehnika in elektronika » popravilo maticne plosce prenosnika HP
popravilo maticne plosce prenosnika HP
SkRgY ::
Pozdravljeni, zanima me ali bi mi kdo znal popraviti maticno plosco prenosnika in v kaksnem financnem okviru.
Imam namrec problem z maticno plosco prenosnika HP 6710b, pri poizkusu dodajanja upora na ventilator je prislo do kratekega stika.
Prenosnik po tem ni hotel vec vzgati, utripala je le zelena lucka za napajanje. Iz prenosnika se je tudi po nekaj sekundah malce pokadilo. (predvidevam, da je v okvari napetostni regulator?).
Zanima me ali se tako stvar sploh da popraviti in v kaksnem financnem okviru. Prilagam tudi fotografije plosce in mesto predvidevane okvare.
Najlepsa hvala za cas.
Imam namrec problem z maticno plosco prenosnika HP 6710b, pri poizkusu dodajanja upora na ventilator je prislo do kratekega stika.
Prenosnik po tem ni hotel vec vzgati, utripala je le zelena lucka za napajanje. Iz prenosnika se je tudi po nekaj sekundah malce pokadilo. (predvidevam, da je v okvari napetostni regulator?).
Zanima me ali se tako stvar sploh da popraviti in v kaksnem financnem okviru. Prilagam tudi fotografije plosce in mesto predvidevane okvare.
Najlepsa hvala za cas.
SkRgY ::
Pozdrav,
hvala za odgovor. Na ebayu sem ze nekaj gledal, zal je pa tako, da na koncu pride postnina in morebitna carina vec kot maticna plosca. V nekaj dnevih naj bi dobil te tri cipe iz maticne plosce drugega prenosnika Hp 6710b pa bi prvo poizkusil z menjavo. Menjava plosce se mi morda zdi v tem trenutku se financno nesprejemljiva glede na starost prenosnika.
Hvala in LP
hvala za odgovor. Na ebayu sem ze nekaj gledal, zal je pa tako, da na koncu pride postnina in morebitna carina vec kot maticna plosca. V nekaj dnevih naj bi dobil te tri cipe iz maticne plosce drugega prenosnika Hp 6710b pa bi prvo poizkusil z menjavo. Menjava plosce se mi morda zdi v tem trenutku se financno nesprejemljiva glede na starost prenosnika.
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čiščenje bojlerja - kako odstraniti grelecOddelek: Loža | 2448 (1582) | solatko |
» | Baterija pri laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1060) | schurda |
» | Kaspersky in Win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1281) | SmeskoSnezak |
» | Hp 650 noče bootat z usbja,cd romaOddelek: Pomoč in nasveti | 2298 (1926) | solatko |
» | priključitev ohišja na matičnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (1063) | killa bee |