» »

bios update

bios update

rok6 ::

Pozdravljeni!

Snamem update za bios zaženem in mi napiše da se program ne odziva. Ventilator začne z vso močjo obratovat, potem pa izklopim komp, ko pa ga ponovno prižgem pa črn zaslon, lučke za baterijo disk use utripajo normalno samo slike ni. Naredlo pa se mi je to na Lenovo G550.

Kakšna rešitev?

Icematxyz ::

Bricked žal. Berem, da gre za dokaj pogosto težavo na tej strojni opremi in da druge "uradne rešitve", kot servis prenosnika ni. Oziroma vsaj takšen odgovor dobijo tisti, ki so imeli to težavo in so se obrnili na forum proizvajalca.

Icematxyz ::

Oziroma preizkusi ta postopek.

Icematxyz ::

In tukaj še imaš podobna in tudi podrobna navodila (Phoenix BIOS Recovery) in prav tako ustrezne povezave do zahtevane programske opreme. Ustrezno pripravi USB ključ + prenesi nanj ustrezno preimenovano BIOS datoteko + Fn + B ob zagonu + upoštevaj vsa ostala navodila in potem bi moral prenosnik spet delovati normalno!

Preizkusi postopek in poročaj.

rok6 ::

Pozdravljeni ponovno

Jea ratal :D Veseu k radio!!

Dober dan ::

Pozdravljeni, bi si še jaz sposodil temo, da ne odpiram nove. Namreč imam matično ploščo Gigabyte P67A-UD3Gigabyte P67A-UD3 reviev 1.0.
Biose sem sam že posodobil najmanj 20x in vedno je šlo gladko. Na tej matični plošči je prvotno bil bios f3. Ko sem matično kupil, sem hotel posodobiti biose. Za slednjo matično je na voljo bios f6 vendar mi drugega biosa kot na f4 ne dovoli posodobit. Zanima me, zakaj?

Duhec ::

Mogoče je rešitev v rdečem tekstu.( * Please use the latest @BIOS or FLASHSPI.EXE to reflash BIOS )

Dober dan ::

Ni.. napiše application stopped working.. Če ob zagonu računalnika poskusim flashat mi napiše, da ni prava verzija biosa..

Dober dan ::

Se popravljam. Sem reinštalal nanovo verzijo, ki jo ponudi tam kot si ti omenil. In ja, flashal sem uspešno bios... Hvala. Se oproščam dvojnemu postu.. Vse verzije sem probal samo tiste tam ne... hvala.

Duhec ::

Kul.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako naviti i7 2600K ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
9120875 (15419) m0LN4r
»

nastavitve BIOSa (z68x-ud4-b3 1155)

Oddelek: Strojna oprema
121060 (923) Jinto
»

Katera plošča za I5 2500K?

Oddelek: Kaj kupiti
232209 (2002) TOP
»

Še več matičnih plošč za LGA-1155

Oddelek: Novice / Matične plošče
147004 (6369) PrimozR
»

Windows 7 - display driver AMD driver stopped...

Oddelek: Pomoč in nasveti
151415 (1251) Jankolovski

Več podobnih tem