Forum » Loža » ne morem se povezati na omrežje
ne morem se povezati na omrežje
tilentilen ::
No blo je tko; včeraj zvečer mi je net še vse normalno delal, danes zjutraj pa je bilo vse fuč.. Nemorem se povezati na net ne nič.. Imam win 7 in ko zaženem diagnostiko dobim samo poročilo da napaka ni odpravljena ( "the DNS server isnt responding" ali pa "local area connection nima veljavne konfiguracije IP-ja") :(
Nimam routerja in tudi nism na wifij-u mam obični kabel uporabljam pa tušmobil. Pišem pa iz prijateljevega kompa, ker na mojem ne morem na internet.
Prosim pomagajte
Nimam routerja in tudi nism na wifij-u mam obični kabel uporabljam pa tušmobil. Pišem pa iz prijateljevega kompa, ker na mojem ne morem na internet.
Prosim pomagajte
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvig urne postavke, Bruto in Neto plača (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20392 (18008) | McHusch |
» | [Delovna razmerja]Neto znesek na pogodbi za redno delovno razmerje za nedolocen cas (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23192 (20645) | St235 |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5963 (3894) | poweroff |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10691 (9335) | Nerdor |
» | .NET vs JavaOddelek: Programiranje | 2261 (1840) | noraguta |