Forum » Igre » No one lives forever 2+Kyro2=problem
No one lives forever 2+Kyro2=problem
cahahopie ::
Če si kdo lasti to igro in Kyro2 ter se mu pojavlja neka nefajna napaka pri štartu igre, naj mi prosim pomoga.
Imam WinXP, grafična je Kyro2 64Mb, 1333Mhz Athlon, 512Mb SDR SDRAM. Problem je namreč, da ko štartam igro javi, da je ni mogoče pognati, ker mogoče ni inštaliran DirectX 8.1 (ki pa je inštaliran) ali grafična ne podpira hardware T&L. Kyro2 nima hardware T&L, toda igra bi po vsej verjetnosti nekako morala vsaj s softwareskim T&L laufat. Če igra laufle mojemu sošolcu, ki ima Voodoo 3 3000, ki kolikor vem tudi nima T&L, potem bi morala tud men. Torej, mi zna kdo pomagat??
Imam WinXP, grafična je Kyro2 64Mb, 1333Mhz Athlon, 512Mb SDR SDRAM. Problem je namreč, da ko štartam igro javi, da je ni mogoče pognati, ker mogoče ni inštaliran DirectX 8.1 (ki pa je inštaliran) ali grafična ne podpira hardware T&L. Kyro2 nima hardware T&L, toda igra bi po vsej verjetnosti nekako morala vsaj s softwareskim T&L laufat. Če igra laufle mojemu sošolcu, ki ima Voodoo 3 3000, ki kolikor vem tudi nima T&L, potem bi morala tud men. Torej, mi zna kdo pomagat??
jamiroq ::
ne trudi se, na žalost ti ne bo uspelo ;
vsaj glede na tale forum... (poglej pod Driver/Gaming Issues)
vsaj glede na tale forum... (poglej pod Driver/Gaming Issues)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geforce 2 MX ali Kyro II?Oddelek: Kaj kupiti | 1728 (1329) | Lyu |
» | KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5107 (4103) | Paramedic |
» | Kyro IIIOddelek: Novice / Grafične kartice | 1822 (1822) | Dalmatinc |
» | Kyro 2 AND MX (kdo je boljši)Oddelek: Kaj kupiti | 1453 (1082) | Paramedic |
» | Kva praute na Kyro2Oddelek: Zvok in slika | 1613 (1184) | Senitel |