» »

Vstavljanje bakrenega jedra v Al rebra

Vstavljanje bakrenega jedra v Al rebra

kuglvinkl ::

Link

in dobimo tole:

Your focus determines your reallity

Boško ::

Jaz sem koegu vstavu med proc in hladilnik 1mm debelo ploščico bakra, seveda namazano s termalno pasto iz obeh strani in rezultat je bil 3-4 stopinj nižja temp!!

Easy...

mile ::

Boško: definitivno najlažji postopek

morphling1 ::

Ja zadeva je definitivno zelo dobra za ALU coolerje, samo tega ne more vsak doma naredit, gre zato da moraš imeti tesni spoj, se pravi da mora biti toleranca zelo ozka oz mogoče celo malenkost negativna, ter potem s stiskalnico ta bakren kos vtisniti v aluminij, ker na ta način si lahko zagotoviš skoraj 100% stik med kovinami.
Nekaj kar se da narediti doma je pa že omenil Boško, jaz sem nekaj let nazaj kolegu tako predelal super orba, tako da sem mu na dno privijačil 5mm bakreno ploščico, zadeve deluje če je stik dober in površine čimbolj ravne.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Spajky ::

Jest imam na mojem predelanem PII-Secc2 coolerju 5x5cm x 3mm Cu coldplate /AS-II vmes/ oboje pobrušeno + zalepljeno in zalito s SuperAttackom pod prešo in zapečeno na peči preko 100°C; spoj definitivno uniformno funkcionira... :-) .. 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gigabyte plošča težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
162226 (1797) simimedi
»

Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
13713020 (11188) Azrael
»

Pošten oc p4

Oddelek: Navijanje
272485 (1999) Tic
»

SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
907476 (5040) Keyser Soze
»

Agoia 1600+ flash oc. na 2111 MHz

Oddelek: Navijanje
261457 (994) Boško

Več podobnih tem