Forum » Programska oprema » Reševanje izbrisanega video posnetka s spominske kartice
Reševanje izbrisanega video posnetka s spominske kartice
DoberDan ::
Pozdravljeni!
Bral sem, da obstajajo t.i. "data recovery" programi, s katerimi lahko dobiš slike nazaj, če si jih izbrisal ali formatiral kartico.
Velja enako za video posnetke? Po nesreči sem danes izbrisal cca 4min dolg posnetek z digitalcem Canon IXUS 870IS na kartico SandDisk SDHC 4GB card ločljivosti 640x480 MP.
Za tem sem na sicer polovično zasedeno kartico slikal še ene 10 slik in 3 4minutne posnetke.
Je kakršna koli možnost, da dobim ta posnetek nazaj?
Sicer pa predvidevam da bom moral pred tem kupiti še čitalec kartic, kar imam pa takoalitako v planu. Preko USB kabla v fotoaparatu mi je programi ne zaznajo. Do sedaj pa sem probal s PhotoRescuePC in Image Recall 5 Demo.
Hvala, LP :)
Bral sem, da obstajajo t.i. "data recovery" programi, s katerimi lahko dobiš slike nazaj, če si jih izbrisal ali formatiral kartico.
Velja enako za video posnetke? Po nesreči sem danes izbrisal cca 4min dolg posnetek z digitalcem Canon IXUS 870IS na kartico SandDisk SDHC 4GB card ločljivosti 640x480 MP.
Za tem sem na sicer polovično zasedeno kartico slikal še ene 10 slik in 3 4minutne posnetke.
Je kakršna koli možnost, da dobim ta posnetek nazaj?
Sicer pa predvidevam da bom moral pred tem kupiti še čitalec kartic, kar imam pa takoalitako v planu. Preko USB kabla v fotoaparatu mi je programi ne zaznajo. Do sedaj pa sem probal s PhotoRescuePC in Image Recall 5 Demo.
Hvala, LP :)
- spremenil: DoberDan ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92725 (946) | sfaljk |
» | Screen tearingOddelek: Pomoč in nasveti | 1190 (979) | kozitheone |
» | YouTube opominOddelek: Omrežja in internet | 6162 (4935) | SkyEye90 |
» | Restore na SD karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1991 (1773) | jacal |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20177 (7723) | dire |