Forum » Pomoč in nasveti » Restore na SD kartico
Restore na SD kartico
goinup ::
Danes sem naredil eno težko debilažo.
SD kartico sem preko USB priklopil na PC in po pomoti izbrisal folder z današnjimi slikami ... skopiral jih prej seveda nisem na disk.
Ali obstaja kakšna možnost, da se to nekako povrne nazaj (v košu na PCju jih ni).
Lp,
G.
SD kartico sem preko USB priklopil na PC in po pomoti izbrisal folder z današnjimi slikami ... skopiral jih prej seveda nisem na disk.
Ali obstaja kakšna možnost, da se to nekako povrne nazaj (v košu na PCju jih ni).
Lp,
G.
popster ::
ja obstajajo programi,..
undelete-plus
restorer
moras pogledat kateri podpirajo SD kartice..
undelete-plus
restorer
moras pogledat kateri podpirajo SD kartice..
jacal ::
house ::
Mene pa zanima, ali lahko kako pridem do slike, ki sem jo zbrisal preko fotoaparata? Uporabil sem že kar nekaj free programov, vendar slike ni našlo, tudi skrite mape Koš mi ne pokaže... Po brisanju pa sem slikal žal naprej (overwritten)...
Duhec ::
Vseeno poizkusi še PC INSPECTOR™ smart recovery !
http://www.pcinspector.de/SmartRecovery...
http://www.pcinspector.de/SmartRecovery...
KoMar- ::
Pozabi na slike, če si jih šel prebrisat. Nekako ni logike, da bi bilo na recimo 4 GB kartici za 8 GB slik (4 GB starih in 4 GB novih), ne?
s1m0n ::
Tako kot pravi Duhec probaj z SmartRecovery meni je že večkrat pomagal pri SD kartici!
Pri Olympusu in xD pa je druga pesem tam še mi nobeden program rešil slik.
jacal ::
Tako kot pravi Duhec probaj z SmartRecovery meni je že večkrat pomagal pri SD kartici!
Hecno, edinkrat, ko mi je v resnici uspelo "pomotoma formatirati" kartico, na kateri je bilo nekaj posnetkov (motoviljenje po menijih med "spoznavanjem" novega fotoaparata), je bil to ravno olympus s kartico xD. Smartrecovery je fotografije brez težav rešil. Ne vem sicer, ali ravno vse, pa vendar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskanje (izbrisanih) datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 4860 (4769) | Duhec |
» | Izguba slik iz SD karticeOddelek: Strojna oprema | 830 (725) | TOP |
» | Nezgoda: zbrisal sem slike s SD kartice - kako jih dobim nazaj?Oddelek: Programska oprema | 1708 (1462) | B0rg |
» | Okvara SD kartice, reševanje podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3601 (3497) | Furbo |
» | Prepisovanje flash pomnilnika - so podatki varno uničeni?Oddelek: Strojna oprema | 2381 (2140) | srus |