Forum » Igre » Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Temo vidijo: vsi
Tribal ::
Danes sem se spravil malo igrat, lahko rečem samo wow.
Sm igral prej Starfield in sem šokiran nad grafiko. Noro dobra.
Igranje je totalno drugačno (boljše), začel novo igro na najtežje in ja je čist drugače. Nisi oneshot in je težje. Zraven pa en kup novosti. Tole je čist druga igra! Bravo CDPR so delali na igri ves čas od izida in se vidi! Kamorkoli se obrnem so novosti... Odlično!
Sm igral prej Starfield in sem šokiran nad grafiko. Noro dobra.
Igranje je totalno drugačno (boljše), začel novo igro na najtežje in ja je čist drugače. Nisi oneshot in je težje. Zraven pa en kup novosti. Tole je čist druga igra! Bravo CDPR so delali na igri ves čas od izida in se vidi! Kamorkoli se obrnem so novosti... Odlično!
Sm lvl 5 pa to je noro, imaš težje sovrage z več HPja katere lahko srečaš kjerkoli, streljanje in tepež je tako tekoč. Pravi užitek igrat...
Vse je predelano...
Vse je predelano...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tribal ()
ahac ::
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty -- Official Launch Trailer
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
mAXTER ::
Tisti ki igrate dodatek..s katerim lvl lika ste se lotili zgodbe? Sem lvl 50, pa nekateri pravijo, da ni najbolje v dodatek štartati s tako visokim levelom..
yayo ::
verjetno je najbolje štartati od začetka, ker so perki drugačni od prej in je fajn se jih navaditi postopoma. Če začneš od zadnjega sejva iz prejšnje verzije se točke za perke enostavno zberejo na kupček in jih moraš spet vlagati v razne veščine. Jaz sem jih imel 57. Raje sem šel od začetka.
Sam sem štartal na novo že pred dodatkom, ko je prišel 2.0 ven. Šel sem v dodatek s skoraj 60 lvlom (nisem takoj štartal dog town).
Seveda igram na najtežji stopnji in je ceu žur. Dodatek je super, zgodba je super.
Škoda da ne bo še kakega dodatka glede na to da je igra daleč pred konkurenco, bi komot še nekaj let iz nje potegnili!
Seveda igram na najtežji stopnji in je ceu žur. Dodatek je super, zgodba je super.
Škoda da ne bo še kakega dodatka glede na to da je igra daleč pred konkurenco, bi komot še nekaj let iz nje potegnili!
Ne. Z dodatkom so dodali zgodbo in dog town. Sam patch 2.0 je "poštimal" prinesel ogromno sprememb. Patch 2.0 je na voljo brez dodatka.
nisem še prepričan, da sem rešil, čeprav zgleda, da sem ampak meni je po patchu 2.0 igra na pcju začela pogosto krešati. Včeraj sem jo deinštaliral z odkljukano opcijo za brisanje user nastavitev in sejvov pa jo ponovno inštaliral. Od takrat nisem več imel krešov pa tudi grafična zgleda, da se greje za stopinjo ali dve manj pri istih grafičnih nastavitvah. Samo, da tako ostane.
Kayzon ::
Se pravi s tem dodatkom so igro poštimali na nivo kakršen bi moral bit ob izidu?
Hahaah..Ne. Obljubljen je bil nor rpg,v katerem bojo tvoje odlocitve imele vpliv na potek dogajanj in same zgodbe. V resnici je pa igra first person gta,z linearnimi misijami in polomljenimi igralnimi mehanikami. Ampak dandanes je gaming postal tako mainstream,da ljudje zal ne vedo kaj je dobra igra in pokupijo vsak srot ki pride ven.
Izi ::
Hahaha, da ne bo kdo slučajno verjet temu Kayzonu. Nima pojma kaj piše.
Že 3 leta nazaj je bil Cyberpunk zelo v redu špil, sedaj je pa top shit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Kayzon ::
Resnica boli zelenci.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/...
August 2020, just 4 months ago:
I think people tend to forget that Cyberpunk 2077 is an RPG first and foremost. Right? So customization and equipment choices, making choices in the skills you have, the talents, how your character looks, how you choose dialogue, it's the center stage of this experience. I think some people look at this game and think "Oh man, it's first-person and has guns! It's a shooter!" and that's a very surface-level assessment chuckles I think in many ways, it's a much, much deeper roleplaying experience than The Witcher 3. - CD Projekt RED (source).
That was 4 months before the release. The game is now labeled as "open-world, action-adventure story" on their official page (screenshot). I think this is really, really scummy on their side.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/...
August 2020, just 4 months ago:
I think people tend to forget that Cyberpunk 2077 is an RPG first and foremost. Right? So customization and equipment choices, making choices in the skills you have, the talents, how your character looks, how you choose dialogue, it's the center stage of this experience. I think some people look at this game and think "Oh man, it's first-person and has guns! It's a shooter!" and that's a very surface-level assessment chuckles I think in many ways, it's a much, much deeper roleplaying experience than The Witcher 3. - CD Projekt RED (source).
That was 4 months before the release. The game is now labeled as "open-world, action-adventure story" on their official page (screenshot). I think this is really, really scummy on their side.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kayzon ()
Furbo ::
No ja, ima kar prav, če je nekdo izkusil kak Deux Ex.
Danes pa se folk pali na lepe luže in streljanje v času zamrznjenih nepremičnih sovragov.
Ja, je super igra, lahko bi bila pa še veliko veliko boljša.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
pravkar nadgrajuje na 2.1 83gb, mein gott.
(sem moral brisati Stalker GAMMA s ssdja)
(sem moral brisati Stalker GAMMA s ssdja)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
BigWhale ::
Cyberpunk je bil ob izidu odlicna igra z nekaj manjsimi porodnimi tezavami. Vse ostalo je pa bullshittanje. Se posebaj to, da smo dobili GTA, ker ga na sreco nismo. :)
Zmajc ::
No ja, ima kar prav, če je nekdo izkusil kak Deux Ex.
Danes pa se folk pali na lepe luže in streljanje v času zamrznjenih nepremičnih sovragov.
Ja, je super igra, lahko bi bila pa še veliko veliko boljša.
Deus Ex, ti to resno? Po tem ko sem po izidu igral Cyberpunk sem šel zanalašč igrati zadnji Deus Ex .... ne vem kaj ti naj povem ... ni več to to. Mogoče je bil nekoč ok za današnje standare je sub par v vseh pogledih.
Kdaj si nazadnje igral Cyberpunk? Samo informativno.
Še en novi popravek, ki je videti precej velik. Sedaj bo pravi čas za novi začetek.
Patch 2.02
Nobenih komentarjev tukaj. A noben ne igra?
Jaz štartam danes. DLC sem nabavil. Grem od začetka. Netrunner Build
Patch 2.02
Nobenih komentarjev tukaj. A noben ne igra?
Jaz štartam danes. DLC sem nabavil. Grem od začetka. Netrunner Build
ahac ::
Jaz sem šel od začetka, sedaj imam kakšnih 30ur. Dobil sem DLC quest, ampak ga še nisem začel.
Prvič sem nehal igrati po 45urah, ko so napovedali DLC pa se mi je zdelo nesmiselno, da igram do konca, če DLC pride vmes med zgodbo.
Prvič sem nehal igrati po 45urah, ko so napovedali DLC pa se mi je zdelo nesmiselno, da igram do konca, če DLC pride vmes med zgodbo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Ze igramo. :) Ni kaj prevec za komentirat. BG3 sem dal na pavzo zaradi Starfielda, ki je izpadel kot totalno razocaranje, potem sem spet mal nadaljeval z BG3 in ga pavziral, ko je prisel CP2. :)
Ob taksnih dialogih je stvar v resnici uzitek igrati:
"I have a golden opportunity for you, V."
'When you say golden, it usually turns out to be a turd wrapped in a crepe paper.'
"It is a sticky situation, V!"
'Wow, Wakako, you're really selling this!'
Sem pa tud jaz zacel od zacetka, ker je enostavno prevec sprememb, predolg casa je od prejsnje igre, in female V je IMO se boljs za spilat.
Igram pa spet popolnoma netrunner / tech lik.
Nov progression sistem je za nekaj nijans boljsi kot je bil.
Ob taksnih dialogih je stvar v resnici uzitek igrati:
"I have a golden opportunity for you, V."
'When you say golden, it usually turns out to be a turd wrapped in a crepe paper.'
"It is a sticky situation, V!"
'Wow, Wakako, you're really selling this!'
Sem pa tud jaz zacel od zacetka, ker je enostavno prevec sprememb, predolg casa je od prejsnje igre, in female V je IMO se boljs za spilat.
Igram pa spet popolnoma netrunner / tech lik.
Nov progression sistem je za nekaj nijans boljsi kot je bil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
igram kot Jakec vseh poklicov: tech, ninja,telegentnež, netrunner. Pri lahkokategornih sovragih mi contagion+overheat iz zasede opravita vse delo z non lethal rezultatom, ko pa ne gre uprabim še tech non lethal orožje in stalth takedowne. Tako sem igral že v prvi turi, ko sem nabral 130 ur in nisem prišel do konca. Seedaj igram v drugo in še nisem začel dlc. Rad gledam mojstre s katano in sandevistanom ampak mi ne leži prvoosebno mečevanje/pretepanje, ko moraš z nosom v nasprotnike. To imam itak v Dying Light 2 katero igram istočasno. Jebejo me hardverski problemi, v bistvu so prenehali, ko sem izklopil XMP na ramu. Ni pa še točne diagnoze. Drugače sem prej vsako sovražno lokacijo kot npr. tisto skladišče kjer shekaš "float" za parado prečesal tako, da sem do zadnjega vse čuvaje zahrbtno zadavil, sedaj pa tega več ne počnem, ker sem prej pogosto uporabljal rebbot optics, ko jih je bilo po par na kupu. Sedaj je ta quickack postal "traceable" in ni več tako uporaben, ker alarmira vse naokoli. Pa tudi zamudna je bila taka igra, ker si samo čakal, da posamezniki pridejo v tako pozicijo kjer si jih lahko zadavil ne da bi ostali to opazili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
Nesta ::
Igram kot ženska sicer se ne spomnim kaj sem si nastavil da sem, ker sem od začetka začel igrati takoj ko sem prvi obrnil igro potem sem pa počakal na update ko sem slišal da pride ;)
ampak sem bil takoj na začetku prva misija in od tu igram :) TOP ZADEVA.
ampak sem bil takoj na začetku prva misija in od tu igram :) TOP ZADEVA.
V vsakem dobrem RPG si je smiselno na začetku izbrati smer kako boš razvijal svojega junaka in narediti načrt kako boš razporedil atribute.
Cyberpunk z DLC gre do level 60, brez pa samo do level 50.
Izračun pokaže da bomo ob level 60 imeli na voljo 81 Atribut točk. Začnemo z 22, do level 60 pa jih dobimo še 59. Skupaj torej 81.
Novi Perki se odklepajo samo na 4, 9, 15 in 20. To so torej cilji.
To pomeni, da lahko 3 atribute spravimo do maksimalnih 20, za ostala 2 pa ostane 21 točk.
Za ostala 2 imamo torej samo 2 možnosti. enega do 15 in enega do 4 ali pa oba do 9.
Netrunner buil:
Po podrobnem preučevanju perkov je po moje tole prava pot za najboljši Netrunner build.
Intelligence: 20
Technical Ability: 20
Body: 20
Reflexes: 9
Cool: 9
Trije glavni atributi:
Intelligenca je Netrunnerjev glavni atribut, tukaj ni kaj reči obvezno do 20 in to takoj preden se dotakneš kateregakoli drugi atribut.
Technical je vsesplošno uporaben in praktično obvezen za vsak build.
Za tretjega bi pa pričakoval Cool, ki je namenjen tiholazenju ampak se izkaže da bo 9 v Cool več kot dovolj. Za Stealth igranje Cool sploh ni nujen.
Za bolj pomembnega se izkaže Body, saj bomo zelo potrebovali Cyberware kapaciteto in Health regeneracijo.
Health in Health regeneracijo rabimo zaradi novega perka Overclock, ki tako rekoč pretvarja naš Health v dodatni RAM, ki ga Netrunner krvavo potrebuje ves čas.
Dve možnosti za naša dva ne glavna atributa:
1. Če imamo tako Reflexes kot Cool na 9 potem do konca izkoristimo perk Renaissance in dobimo dodatnih +4 Cyberware Capacity.
2. Če pa vse vložimo v Reflexes pa bomo malo boljši z orožji, ampak če so nam orožja in brezglavo jurišanje v sredino sovražnikov zelo pomembna potem Netrunner build verjetno ni pametna izbira.
Cyberpunk z DLC gre do level 60, brez pa samo do level 50.
Izračun pokaže da bomo ob level 60 imeli na voljo 81 Atribut točk. Začnemo z 22, do level 60 pa jih dobimo še 59. Skupaj torej 81.
Novi Perki se odklepajo samo na 4, 9, 15 in 20. To so torej cilji.
To pomeni, da lahko 3 atribute spravimo do maksimalnih 20, za ostala 2 pa ostane 21 točk.
Za ostala 2 imamo torej samo 2 možnosti. enega do 15 in enega do 4 ali pa oba do 9.
Netrunner buil:
Po podrobnem preučevanju perkov je po moje tole prava pot za najboljši Netrunner build.
Intelligence: 20
Technical Ability: 20
Body: 20
Reflexes: 9
Cool: 9
Trije glavni atributi:
Intelligenca je Netrunnerjev glavni atribut, tukaj ni kaj reči obvezno do 20 in to takoj preden se dotakneš kateregakoli drugi atribut.
Technical je vsesplošno uporaben in praktično obvezen za vsak build.
Za tretjega bi pa pričakoval Cool, ki je namenjen tiholazenju ampak se izkaže da bo 9 v Cool več kot dovolj. Za Stealth igranje Cool sploh ni nujen.
Za bolj pomembnega se izkaže Body, saj bomo zelo potrebovali Cyberware kapaciteto in Health regeneracijo.
Health in Health regeneracijo rabimo zaradi novega perka Overclock, ki tako rekoč pretvarja naš Health v dodatni RAM, ki ga Netrunner krvavo potrebuje ves čas.
Dve možnosti za naša dva ne glavna atributa:
1. Če imamo tako Reflexes kot Cool na 9 potem do konca izkoristimo perk Renaissance in dobimo dodatnih +4 Cyberware Capacity.
2. Če pa vse vložimo v Reflexes pa bomo malo boljši z orožji, ampak če so nam orožja in brezglavo jurišanje v sredino sovražnikov zelo pomembna potem Netrunner build verjetno ni pametna izbira.
Tako preracunavanje meni naravnost ubije veselje do igranja. To izpade na koncu tako, kot da bi se v D&D odlocal kolk si vrgel, namest da bi metal kocke. :>
Jaz vedno igram z likom, ki ga sproti delam. A delam vedno najvecji damage? Nope. A sem vedno uspesen povsod? Nope. A se rezim in zabavam ob failih, ki se mi dogajajo zarad tega, ker je moj lik manj kot perfect? Neizmerno. :))
Nabijanje statsev ubija story. :)
Jaz vedno igram z likom, ki ga sproti delam. A delam vedno najvecji damage? Nope. A sem vedno uspesen povsod? Nope. A se rezim in zabavam ob failih, ki se mi dogajajo zarad tega, ker je moj lik manj kot perfect? Neizmerno. :))
Nabijanje statsev ubija story. :)
Neumnost. Kako si potem igral stare RPGje, kjer si moral na začetku izbrati klas? Ti je to pokvarilo igranje? To kar sem zgoraj opisal je samo izbiral klasa.
Zaradi takih kot si ti so morali v sedaj v igro dodati "Reset Atributov". Popolnoma nepotrebno, če na začetku malo premisliš in si narediš približen načrt.
Zaradi takih kot si ti so morali v sedaj v igro dodati "Reset Atributov". Popolnoma nepotrebno, če na začetku malo premisliš in si narediš približen načrt.
Magic1 ::
To je sam drug princip. Pač dela po svoje boj v easy dokler gre. Ko ne gre več gre v spremembo.
Jaz si tudi prej raje naredim plan, da gre pol hitreje in se ne zafrkavam preveč zaradi slabih odločitev. Samo to je pač drug način.
Jaz si tudi prej raje naredim plan, da gre pol hitreje in se ne zafrkavam preveč zaradi slabih odločitev. Samo to je pač drug način.
Magic
Neumnost. Kako si potem igral stare RPGje, kjer si moral na začetku izbrati klas? Ti je to pokvarilo igranje? To kar sem zgoraj opisal je samo izbiral klasa.
Ehm? Izbira classa je nekaj povsem drugega. V BG3/D&D tudi izberes class, pa imas v okviru ene klase lahko vec precej razlicnih nacinov igranja. Izbira classa sicer ni domena starih RPGjev, je samo drug nacin igranja. Imas class-less RPGje in RPGje kjer je class vnaprej izbran in Cyberpunk 2077 je classless sistem.
Pri obeh nacinih imas pa moznost, da si delas nek skrbno narejen nacrt in mors pri tem vnaprej vedet kaksne so omejitve, ali pa pac freestyle-as in se sproti odlocas kako bos igral.
Reseta atributov se nikoli nisem uporabil. To je glih car freestyle igranja, da igras s tistim kar si dobil in da se on the fly odlocas. Zlo lep primer je bil Fallout 2, kjer si lahko zacel igrat s tolk mal inteligence, da tvoj lik niti ni znal govoriti, pa se je igro dalo vseeno koncati.
There are no bad decisions, just bad story telling.
In v CP so tud faili zlo lepo napisani, kakrsnikoli so ze.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
RedDrake ::
Nove igre me nikoli niso zanimale, ampak CP 2077 sem si kupil pred kakšnega pol leta na GOG-u, ko je bilo solidno znižano.
Ker sem linux guy nekako nisem prišel do tega da bi zadevo špilal (sestavljam eno Win mašino že več kot pol leta ). No, sedaj zgleda da končno nekaj bo in bom lahko začel igrati.
In kot pravi BW, take igre (imam izkušnje predvsem z DeusEx in recimo Morrowind) je najbolje igrati as-you-go.
Preračunavanje uniči zabavo, ki jo dobiš, ko poskušaš s slabimi atributi nekako najti rešitev za situacijo.
Ker sem linux guy nekako nisem prišel do tega da bi zadevo špilal (sestavljam eno Win mašino že več kot pol leta ). No, sedaj zgleda da končno nekaj bo in bom lahko začel igrati.
In kot pravi BW, take igre (imam izkušnje predvsem z DeusEx in recimo Morrowind) je najbolje igrati as-you-go.
Preračunavanje uniči zabavo, ki jo dobiš, ko poskušaš s slabimi atributi nekako najti rešitev za situacijo.
je 2.2 update zunaj. Jaz sem preprost butelj in nadgajujem lik po občutku. Igram na hard in se mi igra zdi precej lahka. Kako bi šele bilo, če bi gradil perfekten lik, saj ne bi bilo nobengea izziva. Drugače pa občudujem perfekcioniste ampak meni ne rata.
Jaz nameravam začet prvič igrat Cyberpunk. Verzija je 2.02. Kaj priporočate za v prvo, kater build, da je zabavno in ne pretežko(ne preveč slow) in kje je najbolje začet?
Magic
začni kot Nomad, boš dobil najbolj bogat uvod v igro, drugo pa po občutku. Ne moreš delati nepopravljivih napak, lahko tudi sproti popravljaš build, ko vidiš kaj ti bolj paše.
Berserker ::
Sem dokončal tako osnovno igro, kot dodatek. Probal bi še So Mi konec, ampak nimam več dovolj časa.
Med 1.0 in 2.0 je kot noč in dan, v tem stanju je špil daleč nad Starfieldom v vseh pogledih.
Med 1.0 in 2.0 je kot noč in dan, v tem stanju je špil daleč nad Starfieldom v vseh pogledih.
Po cca 15-ih urah igranja (občutek imam da sem nekako na pol) se mi zdi stvar kar se zgodbe tiče zelo dobra.
Začel sem jo igrati po 2.0 izzidu.
Sem pa šel na easy, ker že vsaj 15 let nisem igral "modernega" FPS/RPG-ja, pa sedaj ugotavljam, da sem preveč OP - recimo komot pospravim po 30+ policajev naenkrat s katano.
Bom tole na easy obrnil, da vidim zgodbo, potem pa malo bolj konkreten playthrough na hard.
Vidim pa, da je toliko opcij za preveriti, da se da komot potopiti tedne in tedne v to (realno imam na teden tam 6-7 ur časa za igranje).
Začel sem jo igrati po 2.0 izzidu.
Sem pa šel na easy, ker že vsaj 15 let nisem igral "modernega" FPS/RPG-ja, pa sedaj ugotavljam, da sem preveč OP - recimo komot pospravim po 30+ policajev naenkrat s katano.
Bom tole na easy obrnil, da vidim zgodbo, potem pa malo bolj konkreten playthrough na hard.
Vidim pa, da je toliko opcij za preveriti, da se da komot potopiti tedne in tedne v to (realno imam na teden tam 6-7 ur časa za igranje).
Jaz sem na medium in tudi ugotavljam, da nasprotnike pomalcam praktično s katerimkoli orožjem. Bo treba težavnost dvignit. Samo če igraš stealth, težavnost itak nima veze.
Magic
Ja, no mene so v prvih par uricah gladko parkrat pospravili, sploh nek tip s power armorjem precej early on.
Ampak ko sem se "navadil" igre, pa hitro rata prelahko ...
Ampak ko sem se "navadil" igre, pa hitro rata prelahko ...
Ko imaš enkrat vse implante in 4/5 tier orožja, res delaš konkretno škodo nasprotnikom. Sem dobil chef's knife 5, na katerega ne deluje gravitacija in dela silent 1000+ headshoot-e. Pa nisem specializiran za nože.
Na koncu se mi zdi, da delaš bolj na buildu, ki je sposoben it direkt v akcijo in opravit čim hitreje z nasprotniki. Zdej imam hybrid build s quickhecki, moram pa še sprobat sandevistan turbo mode modul, kjer hackov nimaš. Četudi imam Kereznikov slow mode že zdaj, sam to je slow tudi zate.
Na koncu se mi zdi, da delaš bolj na buildu, ki je sposoben it direkt v akcijo in opravit čim hitreje z nasprotniki. Zdej imam hybrid build s quickhecki, moram pa še sprobat sandevistan turbo mode modul, kjer hackov nimaš. Četudi imam Kereznikov slow mode že zdaj, sam to je slow tudi zate.
Magic
Izbrana težavnost na koncu sploh nima kaj dosti veze. Glavna stvar sedaj je Cyberware.
Ko pri level 60 postaneš pravi Cyborg, ki na sebi nima praktično niti koščka človeškega mesa, si nepremagljivi Terminator ne glede na izbrano težavnost.
Igra je zamišljena, da na koncu naš V postane glavni Badass v mestu in se ob pogledu nanj tudi slavni MacTac elitneži pokakajo ko ga vidijo.
Sedaj preverjeno delujejo vsi buildi, tako da praktično ne moreš nič zavoziti. Lahko streljaš, tiholaziš, mahaš s sabljico ali pa hackaš, vse deluje.
Moj V, kljub temu da je Netrunner, ima skoraj 1400 Armorja.
Kljub hudim spremembam, in ukinitvi hackanja skozi stene, je najhitrejši in najmočnejši build še vedno Netrunner. S to razliko, da se sedaj ne rabiš prav nič skrivati in tiholaziti naokoli.
Nobenega tekanja od sovražnika do sovražnika, nobenih skrbi z municijo in polnjenjem orožja, sovražnika samo pogledaš in že mrtev pade na tla.
Orožja sploh ne potrebuješ, tudi za Monowire, ki je sedaj zelo uporaben in močan, je škoda izgubljati čas, saj direktno hackanje hitreje opravi nalogo.
Ni važno ali je pred Netrunnerjem eden ali deset sovražnikov. V dveh sekundah so vsi mrtvi. Seveda rabiš ikonične (legendarne) quickhacke in močno priporočam "Raven" Cyberdeck.
Za enega sovražnika: Cyberware Malfunction + Short Circuit. Razen največjih Bossov tega kombota ne more preživeti nihče.
Za skupino: Contagion + Overheat. Ta kombo gre na enega samega sovražnika in v parih sekundah bo cela skupina vreščeče umrla v veliki eksploziji. Za tega je skoraj nujno imeti "Raven" Cyberdeck, ki poskrbi, da se hacki razširijo daleč naokoli na vse sovražnike. Z drugimi Cyberdecki to ne deluje tako dobro. Contagion vedno eksplodira, če pride v stik s kakršnim koli ognjem, overheat je ogenj, lahko pa vržeš tudi termalno granato.
Razen teh dveh kombinacij ne rabiš praktično nič drugega. Edino za stealth misije, kjer te ne smejo opaziti uporabljaš "System Collapse", ki je neizsledljiv.
Posebno hude Bosse pa enosotavno skuriš: Cyberware Malfunction + Cyberware Malfunction, kjer drugi izključi njegov celotni Cyberware za vedno in potem še Overheat + Overheat, ki odlično pašeta eden na drugega in potem ga lahko samo še milostno pokončaš z lahkoto.
Ko pri level 60 postaneš pravi Cyborg, ki na sebi nima praktično niti koščka človeškega mesa, si nepremagljivi Terminator ne glede na izbrano težavnost.
Igra je zamišljena, da na koncu naš V postane glavni Badass v mestu in se ob pogledu nanj tudi slavni MacTac elitneži pokakajo ko ga vidijo.
Sedaj preverjeno delujejo vsi buildi, tako da praktično ne moreš nič zavoziti. Lahko streljaš, tiholaziš, mahaš s sabljico ali pa hackaš, vse deluje.
Kljub hudim spremembam, in ukinitvi hackanja skozi stene, je najhitrejši in najmočnejši build še vedno Netrunner. S to razliko, da se sedaj ne rabiš prav nič skrivati in tiholaziti naokoli.
Nobenega tekanja od sovražnika do sovražnika, nobenih skrbi z municijo in polnjenjem orožja, sovražnika samo pogledaš in že mrtev pade na tla.
Orožja sploh ne potrebuješ, tudi za Monowire, ki je sedaj zelo uporaben in močan, je škoda izgubljati čas, saj direktno hackanje hitreje opravi nalogo.
Ni važno ali je pred Netrunnerjem eden ali deset sovražnikov. V dveh sekundah so vsi mrtvi. Seveda rabiš ikonične (legendarne) quickhacke in močno priporočam "Raven" Cyberdeck.
Za enega sovražnika: Cyberware Malfunction + Short Circuit. Razen največjih Bossov tega kombota ne more preživeti nihče.
Za skupino: Contagion + Overheat. Ta kombo gre na enega samega sovražnika in v parih sekundah bo cela skupina vreščeče umrla v veliki eksploziji. Za tega je skoraj nujno imeti "Raven" Cyberdeck, ki poskrbi, da se hacki razširijo daleč naokoli na vse sovražnike. Z drugimi Cyberdecki to ne deluje tako dobro. Contagion vedno eksplodira, če pride v stik s kakršnim koli ognjem, overheat je ogenj, lahko pa vržeš tudi termalno granato.
Razen teh dveh kombinacij ne rabiš praktično nič drugega. Edino za stealth misije, kjer te ne smejo opaziti uporabljaš "System Collapse", ki je neizsledljiv.
Posebno hude Bosse pa enosotavno skuriš: Cyberware Malfunction + Cyberware Malfunction, kjer drugi izključi njegov celotni Cyberware za vedno in potem še Overheat + Overheat, ki odlično pašeta eden na drugega in potem ga lahko samo še milostno pokončaš z lahkoto.
Nesta ::
Izbrana težavnost na koncu sploh nima kaj dosti veze. Glavna stvar sedaj je Cyberware.
Tale cyberdeck: Raven Microcyber MK.4?
Tale cyberdeck: Raven Microcyber MK.4?
MK.3 je sedaj, MK.4 je iz stare igre in ga ni več. Ampak to je samo ime. Kvaliteto pove tisti Tier, ki je pod imenom. Od Tier 1 do Tier 5, pa tudi Tier 5 lahko še dvakrat nadgradiš do Tier 5++. Pri 5++ se spread distance poveča na 100%, kar pomeni da z enim Contagion hackom okužiš vse sovražnike kar na 16 metrov naokoli.
Se pravi ta Cyberdeck je odličen za tiste, ki radi svoje hacke širijo daleč naokoli. In ni samo daljina ampak se hacki razširijo vse naokoli v trenutku in ne skačejo zelo počasi od enega sovražnika na drugega kot brez tega cyberdecka.
In s tem cyberdeckom je nekaj malega možnosti (15%) prav za vse hacke da se razširijo naokoli in ne samo za Contagion, ki se vedno širi.
Vsak Cyberdeck je sedaj za točno določeno področje:
Arasaka MK.5 - za stealth
Biotech Σ MK.4 - za DoT damage
Militech Paraline MK.4 - splošen za vse po malem
Raven Microcyber MK.3 - za širjenje hackov naokoli
Tetratronic Rippler MK.5 - za kombiniranje hackov z orožji
Netwatch Netdriver MK.1 (Iconic) - Poseben legendarni cyberdeck, mišljen kot najboljši, ki pa je odličen samo za hackenje preko kamer, se pravi da lahko pobiješ cel hotel sovražnikov brez da bi sploh vstopil v stavbo. Skratka prepočasen
Odvisno torej od stila igranja kateri ti bo najbolj koristil. Ampak glede na to da stealth sedaj sploh ni več potreben, ker smo super močni in tudi super trpežni, jaz osebno menim, da je Raven najboljša izbira za kar najhitrejše čiščenje kriminalcev po celem mestu.
Jaz preklapljam med Raven in Netwatch. Netwatch mi je mogoce bolj vsec, ker pocakas za vogalom, spucas vse, potem se pa samo se sprehodis skozi lokacijo. Ce si pa zunaj in je pa guzva in ni kamer je pa Raven boljsi. Annoying je, ker jih ne mores menjat sam. :D
Wrop ::
Na Epic games se da trenutno dobit Cyberpunk 2077 za 20 €. 10 % (2 €) dobite še dobropisa (čez 14 dni).
Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Bundle pa za 37,51 €. Enako 10 % dobropisa.
Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Bundle pa za 37,51 €. Enako 10 % dobropisa.
Sem prišel do konca DLCja. Je kar nekaj novih možnih koncev igre in končno je tudi možnost, da se znebimo tistega čipa v glavi in dolgoročno preživimo, ampak če kdo misli da je to srečen konec se hudo moti. Po moje je to celo najbolj depresiven konec igre, ki ga jaz ne bi privoščil mojemu V-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 29943 (116) | Kayzon |
» | Dying Light 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 27486 (374) | Predsednik11 |
» | Assassin's Creed Valhalla (2020) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 45100 (10333) | Kvinta |
» | The Witcher 3: Wild Hunt (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 275464 (39330) | D3m |
⊘ | The Witcher (202?)Oddelek: Igre | 1116 (906) | ahac |