Forum » Omrežja in internet » iz androida do datotek v skupni rabi domačega omrežja
iz androida do datotek v skupni rabi domačega omrežja
shinko ::
Zdravo,
zanima me kako naj dostopam iz tablice katero poganja android 4.x.x. do datotek (slik, glasbe, filmov,...) ki jih imam v skupni rabi v domačem omrežju. Na računalniku je Win7 če to igra kakšno vlogo.
Hvala in LP!
zanima me kako naj dostopam iz tablice katero poganja android 4.x.x. do datotek (slik, glasbe, filmov,...) ki jih imam v skupni rabi v domačem omrežju. Na računalniku je Win7 če to igra kakšno vlogo.
Hvala in LP!
shadeX ::
Zelo preprosto. Sam dostopam na slednji način preko PCjev v mojem omrežju. Zelo fajn pride ko pred hišo pečem čevape in nato ker seveda zapaše malo muzike medtem ko čakaš in piješ pivo. Seveda ker veliko muzike nimam na telefonu jo preprosto "streamam" iz odprtega računalnika v hiši. Sledi tem korakom:
1. Iz google play si potegni program " ES File Explorer ".
2. Ko ga inštaliraš, ga zaženi. V zgornjem levem kotu bo (najverjetneje) pisalo Local. Klikni gor in izberi LAN.
3. Počakaj da ti telefon skenira računalnike v skupni rabi
4. Profit
1. Iz google play si potegni program " ES File Explorer ".
2. Ko ga inštaliraš, ga zaženi. V zgornjem levem kotu bo (najverjetneje) pisalo Local. Klikni gor in izberi LAN.
3. Počakaj da ti telefon skenira računalnike v skupni rabi
4. Profit
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mreža med win 98in win7Oddelek: Omrežja in internet | 3380 (2625) | Duhec |
» | skupna raba(v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 3795 (3144) | Kankan |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2160 (1909) | tey007 |
» | Dostop do mojega računalnika v domačem omrežju onemogočeno ??!!?!??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1658) | sese12 |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3355 (2980) | Mati |