Forum » Pomoč in nasveti » Baterija za telefon (zmogljivost baterije)
Baterija za telefon (zmogljivost baterije)
tapravi91 ::
Zanima me kako dolgo vam zdrži baterija (Li-Ion) pri pametnem telefonu samsung (jaz imam galaxy ace in mi zdrzi okol 1 dan, vendar ga ne uporabljam veliko,le nekaj kratkih klicev in par sporočil). V opisu telefona pa piše da zdrži okoli 640 ur.
HVALA
HVALA
- zaklenil: bluefish ()
hojnikb ::
tisti podatki so izmerjeni v idealnih pogojih, ki jih nemorš dosežit.
Če dobiš ven 1dan je tak ok za smartphone.
Če dobiš ven 1dan je tak ok za smartphone.
#brezpodpisa
Samson ::
Odvisno kaj vse imas vklopljeno in seveda od moci signala. Jaz sem dal v S2 original baterijo 2000mah in mi baterija zdrzi do 6 dni. Podatkovno povezavo ali wifi vzpostavljam po potrebi.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Ciklamen ::
Meni ob zmerni uporabi (igre, splet) zdrži tam do 3 dni, več ne gre. (Nokia Lumia 800)
- End of the Post ->
klemenSLO ::
Mam S2. Ob neuporabi gre 8% na dan.
V praksi pa zdrži slabe 3 ni. (wifi po potrebi,telefoniranje brsakanje)
V praksi pa zdrži slabe 3 ni. (wifi po potrebi,telefoniranje brsakanje)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
francek1 ::
Meni SGS 2 ne zdrži en dan.Vklopjeno imam vse, drugače ne vem, zakaj si eni kupijo tak telefon, potem pa še podatkovni del uporabljajo le na WIFI...Pa ko fotko naredim, mora biti poleg tudi podatek o lokaciji.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
blackbfm ::
Če si večino časa na wifi dosegu potem je vklopljen 3g res skoraj brezveze..to požre sigurno kakšno tretjino baterije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterije v pametnih telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14487 (9024) | louser |
» | Vzdržljivost baterije na iphone 5sOddelek: Mobilne tehnologije | 4676 (3994) | hojnikb |
» | Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC SOddelek: Mobilne tehnologije | 7777 (5680) | black ice |
» | Samsung Note 2 - BaterijaOddelek: Loža | 4287 (3840) | Scylla |
» | n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8759 (5650) | PrimozR |