Forum » Loža » Najem vozila za 1 mesec
Najem vozila za 1 mesec
CleanPower ::
Pozdravljeni, zanima me če ima kdo izkušnje z najemom osebnega avtomobila za mesec, dva, in če kdo ve koliko približno to stane in kje je najceneje? rabil bi za ljubljano. vzel bi nekaj majhnega in da je dizel.
gledal sem nekaj po netu in v oči mi je padla cena 8 eur/dan, kar nanese 240eur na mesec, kar se mi zdi kar malo drago.
gledal sem nekaj po netu in v oči mi je padla cena 8 eur/dan, kar nanese 240eur na mesec, kar se mi zdi kar malo drago.
- premaknil iz Sedem umetnosti: bluefish ()
black ice ::
Z zgoraj napisanega sklepam, da bi rad, da oni tebi plačajo za najem? :>
240€ na mesec ni drago, v bistvu je že sumljivo poceni.
240€ na mesec ni drago, v bistvu je že sumljivo poceni.
Lion29 ::
bi tut jaz rekel, d aje 8eur na dan ze zelo sumljivo, pa cetudi je vstet popust za cel mesec
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Utk ::
Vse čemur lahko rečeš avto, stane samo obrok leasinga 150 evrov na mesec. Še najmanj 100 zavarovanje in vzdrževanje. Ti bi pa stvar imel cel mesec za 100 evrov. Takoj še jaz 3 najamem, če kje najdeš :) Kako nekdo polnoleten ne zna niti tolk računat.
jernejl ::
Verjetno še najceneje prideš skozi, če kupiš rabljen zelo poceni avto, npr. renault 5 se dobijo za 150 eur.
Potem boš plačal zavarovanje in registracijo, kakšnih 400 eur za celo leto (če nimaš bonusa).
Čez dva meseca lahko avto prodaš ali pa odpelješ na odpad in ob tem od zavarovalnice dobiš povrnjen sorazmerni del premije.
Potem boš plačal zavarovanje in registracijo, kakšnih 400 eur za celo leto (če nimaš bonusa).
Čez dva meseca lahko avto prodaš ali pa odpelješ na odpad in ob tem od zavarovalnice dobiš povrnjen sorazmerni del premije.
jernejl ::
Ja, novega Mercedesa ali pa BMW-ja bo za tako majhen denar težko dobil.
Poraba? Petka je majhen in lahek avto, odsotnost klime (in drugih porabnikov) je prav tako v prid porabi goriva.
Jaz imam dve leti star avto, pa imam mestno porabo (po računalniku) med 11 in 12 l. V mestu tudi novi avti niso ravno varčni.
Alternativa je tudi skuter ali motorno kolo ali pa navadno kolo (Ljubljana ni tako velika, da bi bilo strašno težko iti kam s kolesom).
Poraba? Petka je majhen in lahek avto, odsotnost klime (in drugih porabnikov) je prav tako v prid porabi goriva.
Jaz imam dve leti star avto, pa imam mestno porabo (po računalniku) med 11 in 12 l. V mestu tudi novi avti niso ravno varčni.
Alternativa je tudi skuter ali motorno kolo ali pa navadno kolo (Ljubljana ni tako velika, da bi bilo strašno težko iti kam s kolesom).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
c00L3r ::
avto.net iščeš avte pod 200€ in da imajo veljaven tehnični pregled. Greš avte gledat, vsakega par krat vžgeš, se malo pelješ, vidiš če nujne stvari dobro delajo in voziš 2 - 3 mesece. Potem zadevo ponoviš
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtomobila za nekaj mesecevOddelek: Na cesti | 6177 (5165) | Red_Mamba |
» | Življenski stroški (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 128376 (111257) | Mato989 |
» | Prevoz v službo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15441 (13129) | krneki0001 |
» | Avto,denar,položnice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21119 (17892) | trancer01 |
» | Zanimive poslovne s.p. ideje... not (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 34619 (25270) | CaqKa |