» »

Problem z zvokom/mikrofonom

Problem z zvokom/mikrofonom

wumpyc ::

Zdravo, imam en čuden problem. In sicer ko vključim slušalke z mikrofonom skype ne zazna da govorim. Potem moram malo premikat kabel da najdem neko točko kjer deluje, zgleda kot nekakšnen stik. Slušalke imam prave nastavljene. Tukaj sem posnel kar se dogaja:
Torej windows in recording programi zaznajo mikrofon just fine brez da morm kej premikat kabel, skype pa ne.
To pa še ni vse. Podoben problem imam tudi z zvokom in sicer tudi ko vklopim včasih slišim samo na eno slušalko in moram potem isto kot pri mikrofonu premikat kabel da se uredi. Potem sem pa vzel pretvornik ki sem ga mel od prejšnih slušalk(Logitech G330 Gaming - nekaj takšnega), ki pač pretvori tista dva kabla v USB.
In ko sem to naredil nisem imel ne problema z zvokom in ne s mikrofonom, ampak se je pa kvaliteta zvoka, ki ga proizvija mikrofon bistveno znižala. Ubistvu se je zvok spremenil v tak bol robotski glas (ni preveč opazno, ampak se opazi).
Sem prepričan da niso krive slušalke, ker sem kupil čisto nove in sem imel iste težave že prej s Plantronics Gamecom 367.

Zvočna Kartica:Realtked ALC892 HD Audio 7.1
Slušalke:Philips SHM6500

Imam pa vse pravilno nastavljeno. Driverji najnovejši, najnovejša različica Skypa..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gaming Slušalke

Oddelek: Pomoč in nasveti
446029 (4332) darkz
»

Težave z menjavo 3.5mm jack konektorja

Oddelek: Zvok in slika
233961 (3495) RatedR
»

Problem z mikrofonom

Oddelek: Pomoč in nasveti
221293 (1097) Bye
»

Slušalke 100 slušalk vedno isti problem...kaj kupit?

Oddelek: Kaj kupiti
152865 (2262) Bellzmet
»

katere slušalke z mikrofonom

Oddelek: Zvok in slika
171617 (1452) KTr1sk

Več podobnih tem