» »

Slušalke 100 slušalk vedno isti problem...kaj kupit?

Slušalke 100 slušalk vedno isti problem...kaj kupit?

;-) ::

Slušalke uporabljam vsak dan več ur (po 4,5ur): Igre, Teamspeak itd. Slušalke tud menjujem vsak mesec, ker se mi enostavno vedno zgodi ista stvar:

Kabel se al pri izhodu iz slušalk tolk "premiga" da mi neha delat ena ali celo 2 slušalki, velikokrat se mi uniči tudi tam ko je stikalo (glasno, tiho). Nevem včasih dam za slušalke 50€ včasih 10€ vedno ista zgodba. Nazadnje sem kupil neke low logitechove ko majo kabel v kao štriku pa je ista pesem po skoraj mesecu mi leva slušalka ne dela oz prekinja če nisem pri miru.

Ma fak

kurjač ::

Pol pa o brezžičnih razmišljaj. Žal ni druge, če vsak kabel zjebeš v tako kratkem času.

Blaz90 ::

Sam uporablam Sennheiser HD555 že prbližn slabo leto, pa razn enih par prask, ker so mi 1x dol padle, ni nič. Tk da jst ti priporočam mal bom kvalitetne slušalke kot so Sennheiserce. Je res, da so dražje ampak so vredne vsakega centa.
Tudi sam se prej meu speedlink medusa (2x crknu mikrofon), pa neko logitech sranje in je razlika med kvaliteto izdelave res neverjetna, da o zvoku in udobnosti sploh ne začnem...
Aja pa 555 nimajo mikrofona, jst ga tk ne rabm(jih mam sam za muzko), drugače pa kupiš une 161 al ka so, al pa te pa potem zravn tist mali mkrofon ku se pripne na majco.

cojss ::

Jaz bi ti pa svetoval slušalke, ki imajo zamenljiv kabel. Mislim da so sennheiserce take. Jih kupiš enkrat, potem pa samo menjavaš kable. Če pa take z mikroonom ne obstajajo, pa kot je rekel že BrainiaC, še en dodaten mikrofon, kateri se pripne ali na kabel od slušalk ali pa na srajco. Verjetno se pa da dobit tudi kak tak, ki se ga da namontirat na slušalke, da ga maš potem pred usti.

Tilen ::

Slušalke tud menjujem vsak mesec, ker se mi enostavno vedno zgodi ista stvar:
Nevem včasih dam za slušalke 50€ včasih 10€ vedno ista zgodba.

Na tvojem mestu bi kupil kaj bolj kvalitetnega... recimo tole:


Klik klok

Imam že 3 leta. Sem jih pa uporabljal še malo bolj aktivno kot ti. Zadnje pol leta ne več, ni več toliko časa.

Kot mogoče vidiš na sliki, je pri teh slušalkah kabel tam ko gre ven iz slušalke dodatno ojačan in se ga ne da kar tako premikat. Je stabiliziran. Slušalke so pa nasploh super. Mikrofon se pa lahko pripne na srajco al pa kr vrže na mizo in se super sliši.

Edina graja - po 2 letih je izdihnil tisti vmesnik za nastavitev glasnosti. Sem povezal kabel direktno mimo tega razdelilnika v zvočno in slušalke še vedno deluje BP tako kot tudi mikrofon.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Zheegec ::

Kupi Sennheiserce, po 2 letih uporabe so praktično enake kot nove, pa so mi že padale po tleh. Boš pa popolnoma vsak kabel uničil, če se boš s stolom dostikrat zapeljal čez njega...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

lopov ::

Pred leti sem kupil Sony MDR-CD470. Takrat je bilo to okoli 15.000 SIT in se zdaj mi sluzijo fenomenalno. Prezivele ze kar nekaj lanov, pa vsak teden jih 2x nesem s seboj v sluzbo (da ne motim okolice ko nabijem musko).

Kaj zelim reci -- niso gamerske, takrat tudi niso bile poceni, ampak se mi zdi da je bolje dati vec in da imas moznost slusalke pred tem tudi sprobati (zvok, kako stojijo, prekrivanje ...). Kot kaze bo prej odpovedala plastika na loku med slusalkama kot pa kabel.

Opkow ::

Tocno take, kot je navedel lopov, imam tudi jaz. Kupil cca 15 let nazaj. Bile so okoli 15K tolarjev. Za tiste case precej drag nakup.
Prakticno ze nekaj let jih vsak dan nosim v torbi na siht in nazaj domov. Edino kar je zob casa nacel, je da se je fake 'usnje' odlepilo dol, medtem ko je pena sama brezhibna.

Sicer pocasi razmisljam o nakupu novih slusalk, po vsej verjetnosti za kaksne Sennheiserce, da bom imel stare slusalke skoz na sihtu. :)

GrimReaper ::

Priporočam Sennheiser, sam imam HD555 in delujejo po enem letu popolnoma brezhibno, pa še udobne so za 8h+ uporabo.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Tr0n ::

Sennheiser. Jih imam ze vec kot 3 leta. Zvok in udobje = win.

dela ::

Jaz pa uničujem slušalke od prenosnih predvajalnikov kot po tekočem traku, in sicer se mi tudi kontakt zrahlja pri jacku (90° kot). Mislim, da je glavni problem, če veliko po rokah vlačiš kakšno komponentico, skozi katero kabel gre, kabel se ob tem pač zvija in ker ni čisto mehek, se sila pač prenaša na "spoj". Na računalniku pa že dolgo uporabljam poceni sennheiserce (eH 150) in teh problemov nimam, ker imam priklopljene direktno na zvočno kartico (tam zadaj pa ne stikam vsak dan - glasnost nastavljam programsko).

djordjevic ::

Sennheiser itak - brezžično ali ne, falit ne moreš.

uporabnik0 ::

Edina graja - po 2 letih je izdihnil tisti vmesnik za nastavitev glasnosti. Sem povezal kabel direktno mimo tega razdelilnika v zvočno in slušalke še vedno deluje BP tako kot tudi mikrofon.

Erm... tist usb vmestnik je zvočna kartica, ki sploh ni od muh. Sem brez ojačevalca prklopu gor HD595 in ga je pošteno suvalo. Veliko bolje kot goli xfi izhod.

Tilen ::

Uhm, takrat, ko sem jaz to kupil ni bilo zraven USB kartice. To kar se zdaj prodaja je "novi" model, ki se od starega razlikuje le in samo po tem.

Jaz sem mel še star model:



Slušalke so pa črne.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

X-Hair ::

Tudi sam dam glas za Sennheiser. Sam si lastim HD555 in zaenkrat delujejo pol leta super. Si omenil, da slusalke uporabljas vec ur dnevno in DH555 res nudijo udobje. Cez cas ze pozabim da jih mam gor. Udobne, kvalitetna, sicer si pa sam prebral same pozitivne lastnosti o tem modelu. Res da so malo drazje, ampak tolikokrat si ze kupil nove, da bi mogoce imel doma ze dva modela HD555 :D

Bellzmet ::

Jaz imam ene od Philipsa, sem dal cca. 2 leti nazaj ene 80 EUR za njih. Zvok je super, pa kabel je možno menjat. Se ga samo izšteka iz slušalk pa je.

lp


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
425460 (2576) Primorec
»

Katere slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
407517 (6592) Meizu
»

Nakup novih slušalk!

Oddelek: Kaj kupiti
273466 (2473) BangBros123
»

[Slušalke] nad 40€

Oddelek: Zvok in slika
376026 (2879) kratos
»

Katere GAMING slušalke kupiti???

Oddelek: Kaj kupiti
294144 (3551) Yohan del Sud

Več podobnih tem