Forum » Izdelava spletišč » [Joomla] PHP source modulov
[Joomla] PHP source modulov
vonNeumann ::
Živjo,
Mene pa zanima če kdo ve kako se dokopat do PHP fajlov, ki so inkludani v index.php. Kajti žele bi v single article vstavit chechBox in v PHP-ju dodat en pogoj če ni obkljukan in če uporabnik ni prijavljan. To potrebujem ker želim, da tisti, ki ni registriran oz. prijavljen in se ne strinja s pogoji ne more prenest jar fajla (ubistvu link do sourceForge). Problem je da v index.php je use inkludano in (vsaj jaz) se ne morem dokopat do teh php fajlov.
Hvala za pomoč
Mene pa zanima če kdo ve kako se dokopat do PHP fajlov, ki so inkludani v index.php. Kajti žele bi v single article vstavit chechBox in v PHP-ju dodat en pogoj če ni obkljukan in če uporabnik ni prijavljan. To potrebujem ker želim, da tisti, ki ni registriran oz. prijavljen in se ne strinja s pogoji ne more prenest jar fajla (ubistvu link do sourceForge). Problem je da v index.php je use inkludano in (vsaj jaz) se ne morem dokopat do teh php fajlov.
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP - težavaOddelek: Programiranje | 1403 (875) | BK5 |
» | PHP include(); problemOddelek: Programiranje | 981 (770) | DuleKrtola |
» | [PHP]Lociranje php datoteke iz url naslovaOddelek: Izdelava spletišč | 713 (608) | MrBrdo |
» | [PHP] Uporaba ReCaptchaOddelek: Programiranje | 2495 (2150) | Blisk |
» | več jezikovOddelek: Izdelava spletišč | 1252 (1148) | overlord_tm |