» »

Dodajanje linkov

Dodajanje linkov

x4en0n ::

Pozdravljeni!

Pravkar sem dokončal homepage v photoshopu, sliko sem razrezal tako kot kažejo vodiči na youtubu in potem sem uspešno vse skupaj prenesel v Dreamweaver. Vse skupaj sem delal po TEM vodiču.

Vendar sedaj, ko sem končal imam problem. Ko stisnem na območje kjer imam napisano HOME in želim odspodaj napisati destinacijo kam naj te ob kliku pošlje (link) ne gre. Enostavno takoj zbriše kot, da ne bi naredil nič. Želim pa narediti povezavo do FTP strežnika, ter gumb HOME, ki te vrne na homepage.

LAhko prosim kdo pomaga?

P.S.
Tistega z osvetljevanjem na koncu videa nisem delal.

L,p
  • spremenil: x4en0n ()

bluefish ::

V kaki obliki pišeš link?

MisterR ::

povezave ne moreš naredit do FTP strežnike, ker imaš verjetno nastavljeno geslo in uporabniško ime. Ti lahko linkaš do www prostora torej a href="imefajlakamorhoceslinka.html"

Odgovor kar obema.
Noter sem vpisal index.html ... torej bi teoretično me moralo preusmeriti na isto stran...

MisterR je izjavil:

povezave ne moreš naredit do FTP strežnike, ker imaš verjetno nastavljeno geslo in uporabniško ime. Ti lahko linkaš do www prostora torej a href="imefajlakamorhoceslinka.html"

Kako, da ne gre, če pa v FrontPage sem nekaj časa nazaj, vpisal tekst FTP SERVER ... in mu kot link dal povezavo do FTP strežnika in me je normalno preusmerlo na tisto, da sem se lepo prijavil in je funkcioniralo.

L,p

Sem rešil problem...

Problem je bil v tem, da po tem vodiču ki sem delal, dodajaš slike iz fotošopa kot ozadje. In potem normalno, da na ozadjen nemoreš nastavit linka. Tako sem potem izbrisal tisti del in vstavil kot sliko ter na njo nastavil link in deluje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Acerju izmaknili osebne podatke o 40.000 strankah

Oddelek: Novice / Varnost
155766 (4881) smash
»

ko napišem naslov ftp-ja v raziskovalca mi ne odpre...

Oddelek: Omrežja in internet
71090 (940) javr
»

siolov freeweb

232984 (1923) lexios
»

FTP dostop Bulletproof server

351875 (1624) kunigunda
»

FTP dostop preko ADSL-ne dela od povsod