» »

Napaka pri prenosu torrent datoteke

Napaka pri prenosu torrent datoteke

ducky01 ::

Začel sem downloadat torrent, ki je zbirka 50 filmov. Med prenašanjem se mi ta torrent neprestano ustavlja. Včasih se ustavi že čez par sekund, včasih pa traja par minut (max. 5 min.) in vsakič, ko se ustavi, se mi izpiše:

Napaka torrenta
Datoteka: Stephen King Movies
Podatkovna napaka (preverjanje CRC).

Nato moram ponovno pritisniti na "začni" in spet se začne normalno prenašat, vendar se čez par minut ali sekund spet ustavi in ta postopek moram neprestano ponavljati, če hočem da se mi ta torrent prenese. To se mi dogaja le pri temu torrentu. Vsi ostali delujejo normalno. Tudi vsak posamezen film mi pri temu torrentu deluje super, ko se prenese. Za enkrat delam tako, da prenašam le po 3-4 filme naenkrat, ostale pa nastavim na "preskoči", ker mi je tako lažje, vendar pa bi prosil, če kdo pozna razlog za to napako, da bi mi razložil, kaj je narobe in kaj, če sploh, se da storiti, da bi to delovalo normalno. Upam, da sem razložil dovolj razumljivo, kaj je narobe in da nisem preveč zakompliciral. Se pravi; vsi ostali torrenti, ki jih downloadam, se normalno "vlečejo" dol, samo tale "STEPHEN KING MOVIE PACK" ne dela tako kot bi moral.
Hvala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1896488588 (38724) Rias Gremory
»

utorrent ne dela

Oddelek: Programska oprema
326819 (4597) tabl
»

[Torrent] Tožba za en prenešeni film v Berlinu za 900€

Oddelek: Omrežja in internet
256561 (5001) NooB
»

Utorrent (strani: 1 2 )