Forum » Programiranje » [Android]Placevanje narocila z kreditno kartico
[Android]Placevanje narocila z kreditno kartico
KernelPanic ::
Spostovani!
V svojo Android app zelim vnesti feature, da bi lahko uporabnik placal racun z kreditno kartico, pa me zanima, kaj vse potrebujes. Kupil sem credit card reader, ki se ga s telefonom poveze preko USB, nato komunikacijski del prevzame android knjiznica, ki ti poslje stevilko prebrane kartice in ostale informacije. Ko imas podatke s kartice v Androidu, kako naprej? Kako kontaktiras banko ali insitutcijo za preverjanej kartice (ce ni blokirana) in kako nato izvedes samo placilo?
Lp,
M
V svojo Android app zelim vnesti feature, da bi lahko uporabnik placal racun z kreditno kartico, pa me zanima, kaj vse potrebujes. Kupil sem credit card reader, ki se ga s telefonom poveze preko USB, nato komunikacijski del prevzame android knjiznica, ki ti poslje stevilko prebrane kartice in ostale informacije. Ko imas podatke s kartice v Androidu, kako naprej? Kako kontaktiras banko ali insitutcijo za preverjanej kartice (ce ni blokirana) in kako nato izvedes samo placilo?
Lp,
M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | resetiranje SONY XPERIA GO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 932 (837) | xda develope |
» | Iz fotoaparata na tablicoOddelek: Strojna oprema | 2878 (2466) | Lonsarg |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7460 (5467) | DarkJedi8x |
» | Nastavitev zvoka za sms sporočila na samsungu Galaxy S plusOddelek: Mobilne tehnologije | 4520 (4306) | alen3d |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16930 (11739) | cucolino |