Forum » Mobilne tehnologije » Nastavitev zvoka za sms sporočila na samsungu Galaxy S plus
Nastavitev zvoka za sms sporočila na samsungu Galaxy S plus
easyrider3 ::
A mi lahko kdo pove kako bi nastavil glas opozarila na prihod SMS ker kot lahko samo jaz vidim izberem tisto kar telefon ponuja. Sem že šel iz pomnilniške kartice kopirat na telefon a mi ni se izšlo ker nimam,ne morem izbrati kam bi lahko kopiral.Vedno mi samo vrže na prvo stran od pomnilniške kartice. Kako naj iz pomnilniške kartice kopiram ali prenesem glasovni zvok na mobitel ali kako naj si že to zrihtam da bom imel ta zvok za prihod SMS-a.
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
crazyLIKEme ::
Jaz sicer nimam Samsunga, ampak na mojem HTCju je bilo potrebno, zvonenje prestaviti iz mape Music v mapo Notification.
Poveži telefon z računalnikom in prestavi. Tako bo najlažje.
Aja, pa jaz imam Android.
LP
Poveži telefon z računalnikom in prestavi. Tako bo najlažje.
Aja, pa jaz imam Android.
LP
http://crazyl1keme.deviantart.com/
Pri meni sploh ni te izbire,da bi lahko prenesel glasbo v /media/audio/ringtones. Ko priključim telefon na računalnik mi vpraša,če odprem ogled datotek in odprem,kjer si mi pojavita dve mapi CARD in PHONE.To jaz vem da moram izbrati Phone in ko odprem to se mi pojavijo naslednje mape: ANDROID, DCIM, LOST.DIR, BLUETOOTH, PRESSREADER in DOWNLOAD.
Izberem mapo ANDROID in nato se mi odpre DATA in potem pa naslednje tri mape: -com.anddroid.providers.media
-com.cooliris.media
-com.google.android.apps.maps
Kam naj sedaj prenesem svojo glasbo,sploh mi tudi ne dovoli da bi lahko prenesel. To mi je prav čudno da ko odprem mapo za PHONE ni sploh nič sltirano po mapih kot pri vsakem drugem telefonu.Na prejšnjem samsungu ali Nokie sem samo prenašal iz računalnika ali spominske kartice direktno v mapo ringtones telefona in je vse štimalo kot treba.
Kako naj sedaj prenesem povejte no
Izberem mapo ANDROID in nato se mi odpre DATA in potem pa naslednje tri mape: -com.anddroid.providers.media
-com.cooliris.media
-com.google.android.apps.maps
Kam naj sedaj prenesem svojo glasbo,sploh mi tudi ne dovoli da bi lahko prenesel. To mi je prav čudno da ko odprem mapo za PHONE ni sploh nič sltirano po mapih kot pri vsakem drugem telefonu.Na prejšnjem samsungu ali Nokie sem samo prenašal iz računalnika ali spominske kartice direktno v mapo ringtones telefona in je vse štimalo kot treba.
Kako naj sedaj prenesem povejte no
Sploh nič ne morem prenesti na telefon in tudi kam nimam prenesti
Kaj je to zakompliciran ta Android edino za dohodni klic ali alarm lahko nastaviš melodijo drugače za SMS pa nimaš kaj nastavit edino tisto kar ti telefon ponuja.
Kaj je to zakompliciran ta Android edino za dohodni klic ali alarm lahko nastaviš melodijo drugače za SMS pa nimaš kaj nastavit edino tisto kar ti telefon ponuja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: easyrider3 ()
>Evo sem že porihtal in funkcionira. Moral sem na novo ustvarit mapo in jo poimenovat NOTIFICATIONS in potem samo v njo preneseš melodijo ali glasbo in je to to
alen3d ::
>Evo sem že porihtal in funkcionira. Moral sem na novo ustvarit mapo in jo poimenovat NOTIFICATIONS in potem samo v njo preneseš melodijo ali glasbo in je to to
mam isti problem pa me zanima kam točno moreš ustvarit mapo NOTIFICATIONS
Res bi bil hvaležen odgovora
mam isti problem pa me zanima kam točno moreš ustvarit mapo NOTIFICATIONS
Res bi bil hvaležen odgovora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire x - Pomnilnik aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1199 (1134) | buick |
» | Samsung Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13892 (10261) | Mavrik |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20283 (14594) | Jst |
» | Nokia N73Oddelek: Mobilne tehnologije | 1802 (1218) | the_game |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2945 (1553) | schranzek |