Forum » Zvok in slika » Primerjava dveh predojačevalcev - prosim za pomoč
Primerjava dveh predojačevalcev - prosim za pomoč
Machete ::
Živjo!
Mi lahko kdo prosim pomaga pri primerjavi tehle dveh napravic, ker sem popolen alfabet, ko pride do vseh tehle 'štromarskih' cifer in nevem katero naj vzamem.
Prva je 40€ ali več dražja, ali to pove vse?
Ful Hvala!
http://www.project-audio.com/inhalt/en/...
VS
Mi lahko kdo prosim pomaga pri primerjavi tehle dveh napravic, ker sem popolen alfabet, ko pride do vseh tehle 'štromarskih' cifer in nevem katero naj vzamem.
Prva je 40€ ali več dražja, ali to pove vse?
Ful Hvala!
http://www.project-audio.com/inhalt/en/...
VS
Frequency response: 20Hz –20hKz, +/-0.25dB MM phono gain: 39dB Maximum analog output level: 2.9VRMS Crosstalk isolation: >45dB MM sensitivity: 3.5mV input results in 300mV output Total harmonic distortion: <0.04%@ 300mV output Subsonic filter (6Hz) Resolution: 16 bit with selectable 32/44.1/48 kHz sampling rate USB compatibility: 2.0 and earlier Windows OS compatiblity: 98SE/ME/2000/Server2003/XP/Vista/Win7 Apple OS compatibility: Mac OS X Product version: TC-772(revA) with real-time analog monitoring Power supply input; 100-240VAC 50/60Hz (usable worldwide) Power supply output; SMPS regulated 12VDC 500mA Dimensions: 85mm (L) x 46mm (W) x 28mm (H)
- premaknil iz Elektrotehnika in elektronika: bluefish ()
jamiroq ::
prvi je dražji, ker je Pro-ject (= plačaš znamko) in ker podpira tudi MC odjemno dozo.
če imaš gramofon z MC odjemno dozo vzemi prvega, drugače vzemi drugega. razlike med obema najverjetneje ne bi slišal.
če imaš gramofon z MC odjemno dozo vzemi prvega, drugače vzemi drugega. razlike med obema najverjetneje ne bi slišal.
Machete ::
Ok, hvala za odgovor. Mislim da ma moj gramofon MM dozo (Technics MK2 Sl-1200).
Drugi je pa tale drugače.
Verjetno vzamem pro-ject, ker me tale drugi, z poštnino in davkom/ali carino, pride verjetno skoraj isto.
Drugi je pa tale drugače.
Verjetno vzamem pro-ject, ker me tale drugi, z poštnino in davkom/ali carino, pride verjetno skoraj isto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako narediti ojačevalec (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 29950 (12943) | N4m31355 |
» | Polnjenje telefonov s hrupomOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7517 (6101) | Pyr0Beast |
» | 2.1 SONICGEAR Sonic Array 2000Oddelek: Zvok in slika | 1449 (1413) | Smiley123 |
» | Ojacanje signalovOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1704 (1482) | A. Smith |
» | ojacevalcOddelek: Zvok in slika | 1926 (1664) | KamikazA |