Forum » Pomoč in nasveti » Najmočnejši disk recovery plačljiv
Najmočnejši disk recovery plačljiv
nuclear ::
Pogledam sem si to temo samo je posodobljena 2009 leta. Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov
Zanima me, če mi lahko kdo posreduje Disk recovery program, ki velja trenutno za najboljšega(plačljiv)?
Izkušnje?
thx
Zanima me, če mi lahko kdo posreduje Disk recovery program, ki velja trenutno za najboljšega(plačljiv)?
Izkušnje?
thx
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Yohan del Sud ::
Thja, ne vem če bo pomagalo, ampak mogoče. V sredini leta 2010 sem imel situacijo. Z Linuxom nagazil vse tri diske na Win mašini plus USB ključ, po nesreči. .
Probal vse s tega spiska in še kaj drugega zdraven, na koncu je zadevo rešil Easeus. Takrat obskuren kitajski zastonjski programček. Danes to ni več.
Probal vse s tega spiska in še kaj drugega zdraven, na koncu je zadevo rešil Easeus. Takrat obskuren kitajski zastonjski programček. Danes to ni več.
www.strancar.com
Vanadium ::
Jaz sem reševal z stellar phoenix, je pa mlel za 120GB podatkov mislim da skoraj 2 dni pred leti. Edini problem je da so ga takrat šumniki je*ali kako je zdej pa nevem.
SodVina ::
Hm, pravzaprav nisem nikoli razumel poanto milijon različnih recovery programov.
Pri meni je bilo več ali manj tako da ali ti je podatke rešil vsak (če niso še fizično brisani) ali pa noben. Nekateri so sicer malo boljše "ugibali" izginjene dele, ampak več ali manj tisti podatki potem še vedno niso bili uporabni. Če ni šlo za striktno tekstovno datoteko.
lp,
SodVina
Pri meni je bilo več ali manj tako da ali ti je podatke rešil vsak (če niso še fizično brisani) ali pa noben. Nekateri so sicer malo boljše "ugibali" izginjene dele, ampak več ali manj tisti podatki potem še vedno niso bili uporabni. Če ni šlo za striktno tekstovno datoteko.
lp,
SodVina
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ne bere USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 5255 (4288) | DeeCoy |
» | Windows 8 izbrisal datotekoOddelek: Operacijski sistemi | 1645 (1286) | MrStein |
» | Trdi disk WD My book Home edition 1TbOddelek: Strojna oprema | 1130 (986) | gorski volk |
» | Disk Maxtor 250 G fučOddelek: Programska oprema | 871 (801) | zee |
» | kako prestaviti particijoOddelek: Programska oprema | 1074 (959) | Jozek82 |