Forum » Loža » Dormeo Octaspring 3500
Dormeo Octaspring 3500
Runnagain ::
Sedajle so mi po telefonu morili in težili, kako je octaspring vzmetnica dobra, kolk mi dajo popusta, etc...pa so me na koncu na žalost (ali pa mogoče na srečo) celo prepričali...zgleda da bom 30 dni preizkušal, potem pa videl, kako bo naprej (po 30 dneh jih lahko pokličem in reč vrnem, če ne bom zadovoljen).
Ampak vseeno "tehnološki čudež" mogoče ni napačen (o tem bom lahko sodil, ko stvar preizkusim), me pa zanima, če je kdo čudo dejansko že preizkusil in ali je to to, ali pa je še en nateg v vrsti top shop-a (ne bom rekel, da so vsi izdelki dotične znamke zgrešeni, vmes se najdejo kvalitetni izdelki)?
Mnenja o vzmetnici dobrodošla.
Lp, Runnagain!!
Ampak vseeno "tehnološki čudež" mogoče ni napačen (o tem bom lahko sodil, ko stvar preizkusim), me pa zanima, če je kdo čudo dejansko že preizkusil in ali je to to, ali pa je še en nateg v vrsti top shop-a (ne bom rekel, da so vsi izdelki dotične znamke zgrešeni, vmes se najdejo kvalitetni izdelki)?
Mnenja o vzmetnici dobrodošla.
Lp, Runnagain!!
pobalinka2 ::
Naše 5-člansko gospodinjstvo je v celoti zamenjalo vzmetnice z dormeotovimi.
Jaz boljše v zadnjih 20 letih še nisem spala. Verjetno pa je odvisno od človeka do človeka, saj se mlajši brat nikakor ne more navaditi na novo ležišče in ga je raje zamenjal s svojim prejšnjim, svojo vzmetnico pa dal mojemu fantu - ta pa je tudi navdušen in pravi, da spi veliko bolje :)
Upam, da ti bo ležišče odgovarjalo.
Sama se odločam, da bom vzmetnice zamenjala tudi v stanovanju v Ljubljani, saj opažam razliko v kvaliteti spanca med vikendi doma in med tednom v študentskem stanovanju.
Lp, M.
Jaz boljše v zadnjih 20 letih še nisem spala. Verjetno pa je odvisno od človeka do človeka, saj se mlajši brat nikakor ne more navaditi na novo ležišče in ga je raje zamenjal s svojim prejšnjim, svojo vzmetnico pa dal mojemu fantu - ta pa je tudi navdušen in pravi, da spi veliko bolje :)
Sama se odločam, da bom vzmetnice zamenjala tudi v stanovanju v Ljubljani, saj opažam razliko v kvaliteti spanca med vikendi doma in med tednom v študentskem stanovanju.
Lp, M.
mihec87 ::
Sam sem tudi probal dormeo pa mi zadeva niti približno ni ok..
Sem pa vzel v ysk(sem se tudi tam vlegel na več različnih, čeprav so mimoidoči imeli zanimiv izraz na obrazu(sami pa z roko potipali,se max vsedli gor-tako pač ne moreš vedet kako je za ležat)) vzmetnico(gold serije(žepki pa itd..)) če se prav spomnim za 150eur pa mi je 10x boljša...
P.s.nvm kako je pri dormeo v ysk imaš isto poskusno dobo mislim da celo več ko 30dni-je pa haklc zadeve ne smeš vzeti iz plastičnega(polivinila) ovoja..
Z vzmetnicami je pomoje tako kot gre pregovor-vsak bik ima svoj štrik..zato se mi zdi pomembno da lahko zadevo sprobaš...
Sem pa vzel v ysk(sem se tudi tam vlegel na več različnih, čeprav so mimoidoči imeli zanimiv izraz na obrazu(sami pa z roko potipali,se max vsedli gor-tako pač ne moreš vedet kako je za ležat)) vzmetnico(gold serije(žepki pa itd..)) če se prav spomnim za 150eur pa mi je 10x boljša...
P.s.nvm kako je pri dormeo v ysk imaš isto poskusno dobo mislim da celo več ko 30dni-je pa haklc zadeve ne smeš vzeti iz plastičnega(polivinila) ovoja..
Z vzmetnicami je pomoje tako kot gre pregovor-vsak bik ima svoj štrik..zato se mi zdi pomembno da lahko zadevo sprobaš...
pobalinka2 je izjavil:
Naše 5-člansko gospodinjstvo je v celoti zamenjalo vzmetnice z dormeotovimi.
Lp, M.
russhie, kater model octaspring-a pa imate, osnovni, 3500, ali kakšen višji model?
Lp, Runnagain!!
pobalinka2 ::
2 3500 in 3 6000 :)
meni dormeo octaspring 6000 ni ustrezal in so mi ga BP zamenjali za 3500 z brezplačno dostavo in gratis vzglavniki. je pa res kot praviš, ljudje smo si različni in rabimo različno :)
Sam sem tudi probal dormeo pa mi zadeva niti približno ni ok..
meni dormeo octaspring 6000 ni ustrezal in so mi ga BP zamenjali za 3500 z brezplačno dostavo in gratis vzglavniki. je pa res kot praviš, ljudje smo si različni in rabimo različno :)
Zgodovina sprememb…
- spremenila: pobalinka2 ()
Mja, sem sprobal tale Octaspring in ga po mesecu dni tudi vrnil. Očitno je bila serija 3000 premehka, kajti hrbet me je bolel še bolj kot na starih Dormeotih, ki so že malo pogreznjeni na sredini.
Začuda sem potem na starih bolje spal kot pa na novih.
Sem se sedaj odločil za kvalitetne žepkaste vzmeti, poročam, kakšna je pa ta pogruntavščina.
Lp, Runnagain!!
Začuda sem potem na starih bolje spal kot pa na novih.
Sem se sedaj odločil za kvalitetne žepkaste vzmeti, poročam, kakšna je pa ta pogruntavščina.
Lp, Runnagain!!
algo ::
Mam Dormeo Memory Silver in mi je vzmetnica res SUPER, SUPER, SUPER! Sem pa probal tudi ta Octaspring pa mislim, da so bile cene vse nad 1000eur - tok pa res ne mislim dati za vzmetnico sploh glede na to, da sem z Memory Silver tko zadovoljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša vzmetnica - Jogi je? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 119605 (677) | c3p0 |
» | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 36256 (12827) | TheHijacker |
» | Katero vzmetnico kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 44752 (22350) | matobeli |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 94228 (29986) | Ganon |
» | postelje in vzmetniceOddelek: Loža | 11290 (9263) | t1grica |