Forum » Pomoč in nasveti » Ventilator od grafične je zelo glasen
Ventilator od grafične je zelo glasen
m2510k ::
Zelo glasno je začel brenčat, nadvse nadležno. Sem ga očistil prahu, kolikor sem ga pač lahko, in tudi malo naoljil od strani, pa ni bilo nekega efekta. Grafična je NVIDIA GeForce GT 220. Kaj mi je storiti? Hvala.
Boobiz ::
Sam sem z mazanjem in čiščenjem hotu rešit dva venta ampak so bile rešitve zgolj kratkoročne in na koncu ni blo druge kot manjat vse skupaj.
I'm drunk, what's your excuse?
Boobiz ::
Če maš rebra+vent in grafične ne obremenjuješ lahko pustiš brez venta, če jo pa matraš z igricami potem pa rabiš vent. Katerega pa kupiš pa sploh ni važno, vsak bo boljši kot stock, le glej da paše na tvoj model.
I'm drunk, what's your excuse?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Boobiz ()
ST-777 ::
Namesto ventilatorja lahko montiraš pasivno hlajenje. Vendar se mi zdi bolje kupiti novo kartico s pasivnim hlajenjem. Gigabyte Radeon HD 5450, na primer, stane pri nas le 33 €.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero PCI-E grafično do 200EUR priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1870 (1400) | Brane2 |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3848 (2386) | vir |
» | Kako bi izklopil grafo, ko je ne rabim?Oddelek: Strojna oprema | 1883 (1146) | Freezy |
» | Chpset Fan & Asus Sli plataOddelek: Strojna oprema | 1192 (988) | iskra |
» | Nf7-S in ventilator na nforce 2 spp čipsetuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1615 (1275) | ferdo |