Forum » Loža » Premalo plina v hišni klimi
Premalo plina v hišni klimi
kojot31 ::
Lp!
Imam hišno split klimo do 50 m2. Imam jo prb. 7 letin ni še bilo nič servisiranja ali menjave plina. Ne vem, kako bi lahko ugotovil, koliko je še kaj plina notri in kdaj bo potrebno nadomestit z novim plinom?
Ko hladi, ne opazim kakšne velike razlike, od kar je bila zmontirana.
Imam hišno split klimo do 50 m2. Imam jo prb. 7 letin ni še bilo nič servisiranja ali menjave plina. Ne vem, kako bi lahko ugotovil, koliko je še kaj plina notri in kdaj bo potrebno nadomestit z novim plinom?
Ko hladi, ne opazim kakšne velike razlike, od kar je bila zmontirana.
Opkow ::
Eno zlato pravilo...
Ne popravljaj, ce naprava deluje. :)
Edino morebiten pregled in zamenjava zracnih filtrov, ce jih seveda imas.
Ne popravljaj, ce naprava deluje. :)
Edino morebiten pregled in zamenjava zracnih filtrov, ce jih seveda imas.
#000000 ::
Klimo treba prvo spucat, in testirat če hladi in greje kot je treba, če vse deluje OK. pol ni treba nič prčkat po njej, filtre pa lahko opreš v topli vodi z malo detergenta. Če pa bi vseeno rad da ti pride kdo pogledat kaj in kako je sklimo pa ti lahko posredujem enga kolega ki se profi bavi s klimam. LP
kojot31 ::
Filtre perem, ki so v notranji enoti. Sem alergik in dam veliko na čistočo. Jaz isto pravim, da dokler deluje ok nimaš kaj odpirat. Samo za menjavo plina tk ni treba kaj odpirat. Sem mislil že prejšnje leto poklicat, da mi plin menjajo. Samo ker še kar v redu zamrzuje in greje, sem še počakal. Sem mislu, če je kak način da se prever. En kolega , ki je serviser pri gorenju, mi je reku da po petih letih začne počas izgublat na plinu.
A na koroškem maš kakega kolega, da bi pregledu klimo?
A na koroškem maš kakega kolega, da bi pregledu klimo?
#000000 ::
Uff ne, ta je iz Ljubljane, lahko pa ga vprašam če ima kako montažio ipd. na koroškem pa se spotoma še pr teb oglasi. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Klima slabo hladi v avtu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14555 (1778) | mancini |
» | Polnenje avtoklime (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 28877 (11530) | WizzardOfOZ |
» | Vgradnja zemeljskega plina za stanovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9957 (7142) | Invictus |
» | Nateg na servisu? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16847 (14254) | mat xxl |
» | Polnjenje klime pri avtuOddelek: Loža | 19974 (18583) | MadMax |