Forum » Pomoč in nasveti » Seagate Baracuda 7200 ERROR
Seagate Baracuda 7200 ERROR
imott3791 ::
Ima kdo izkušnje z reševanjem podobne situacije, ki se je pripetila meni. Imam HP Compaq DX2400 v katerem je inštaliran Seagate 7200.11 HDD. Zadeva ne dela oziroma je neprepoznavna v sistemu oziroma v biosu. Kupil sem preko ebaya drugo platico PCB (logično vezje HDD) in sedaj mi disk prepozna v biosu vendar kaže 0MB. Na netu sem našel tole:
There are two common errors on Seagate 7200.11 HDDs (caused by bugs on firmware):
- 0 LBA error: it happens when your BIOS can recognize your HDD at POST moment, but as an 0MB drive.
- BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment.
Rešitve so vendar nimam pri tem izkušenj in če je kdo že to delal prosim, če mi lahko pomaga. Tule je pa nekaj navodil:
www.softcom.com.my/manuals.htm
www.msfn.org/board/topic/128807-the-sol...
There are two common errors on Seagate 7200.11 HDDs (caused by bugs on firmware):
- 0 LBA error: it happens when your BIOS can recognize your HDD at POST moment, but as an 0MB drive.
- BSY error: it happens when your HDD enter on a halt state, or BuSY state. In this condition, your HDD will not be recognized by BIOS at POST moment.
Rešitve so vendar nimam pri tem izkušenj in če je kdo že to delal prosim, če mi lahko pomaga. Tule je pa nekaj navodil:
www.softcom.com.my/manuals.htm
www.msfn.org/board/topic/128807-the-sol...
Najboljša ženska je Miki Miška, ko se je naveličaš ugasneš risanko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk crkljot - pomoč prosim :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 860 (625) | shadeT |
» | Disk Seagate st31000340as 1TB barracudaOddelek: Pomoč in nasveti | 3638 (1876) | KTr1sk |
» | Seagate naprodajOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3527 (2965) | RuskiSnajper |
» | Crknil diskOddelek: Strojna oprema | 2188 (1392) | Hrenowsky |
» | Ker trdi disk nej kupm! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10726 (6899) | kmetek |