Forum » Mobilne tehnologije » SLEDI TEKOČINE garancija neveljavna
SLEDI TEKOČINE garancija neveljavna
urschko ::
Prosim javite se vsi, ki ste imeli težave s telefonom in ste ga v dobri veri, da ga bodo popravili odnesli na servis. Ko pa telefon pride s servisa vam javijo, da garancija ne velja več, ker so našli sledi tekočine v telefonu...
Jaz telefona nisem nikoli zmočil ali pa kakorkoli izpostavljal vlagi in zato zelo dvomim, če je to res, ali je to po servisih telefonov postala kar navada - kajti na netu sem zasledil že kar nekaj podobnih primerov.
Prosim napišite svoja mnenja in vaše morebitne podobne izkušnje...
Telefon je pa SAMSUNG Galaxy Ace kupljen pri Mobitelu
Jaz telefona nisem nikoli zmočil ali pa kakorkoli izpostavljal vlagi in zato zelo dvomim, če je to res, ali je to po servisih telefonov postala kar navada - kajti na netu sem zasledil že kar nekaj podobnih primerov.
Prosim napišite svoja mnenja in vaše morebitne podobne izkušnje...
Telefon je pa SAMSUNG Galaxy Ace kupljen pri Mobitelu
URSCHMAN
- zaklenil: bluefish ()
šernk ::
Takih tem je že na milijone
POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na servisu !!
RAM2 servis -kaj naj naredim?
GSM na servis- trdijo da je bil zmočen
POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na servisu !!
RAM2 servis -kaj naj naredim?
GSM na servis- trdijo da je bil zmočen
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | enojedrni računalnik P4 2.6 GhzOddelek: Pomoč in nasveti | 2586 (2202) | zobnik |
» | kateri telefon za okoli 300€Oddelek: Mobilne tehnologije | 5696 (3686) | Voluhar88 |
» | CPU dela na polno, ram tudiOddelek: Pomoč in nasveti | 8923 (8179) | m0LN4r |
» | Garancija telefonovOddelek: Mobilne tehnologije | 5458 (4640) | St235 |