» »

kateri ponudnik neta in tv je najugodnejsi

kateri ponudnik neta in tv je najugodnejsi

;-) ::

Gre za opticno linijo, potrebujem osnovno programsko shemo (vsi ponudniki imajo v njej to kaj potrebujem) + HBO. Hitrost interneta osnovna na optiki je itak osnova ze ok za youtube in hobi rabo.

Previjanje nazaj imajo vsi ze pod stock ali je to potrebno doplacilo?

Zanima me ali se bolj splaca kupit tv na obroke kar pri ponudniku ali raje v kaki tehnicni trgovini, zahteven nisem, ekran okoli 110-120 ali vec, cimmanjsi obrok oz poloznica vsega skupaj.

hojnikb ::

t-2, amis...

Kupi v trgovini, na spletu.. Bo ceneje na konc.
#brezpodpisa

;-) ::

Na konc ja sam obrok 20eur se mi nikjer ne pozna, 800 do 1000eur gotovine trenutno po nabavi stanovanja in se nimam vse opreme pa mi veliko pomeni.

Zanimivo mi je ker sklenil bom itak za dve leti narocnino pa ce je cena z ugodnostjo nizja kot obroki npr v bigbangu.

Z amisom sem bil do zdaj zadovoljen, z t2 tudi, me pa mika siol nevem zakaj

NoBody- ::

T-2

šernk ::

če se vežeš pri telekomu za 2 leti dobiš TV zlo ugodno na obroke recimo: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

ostalo je pa itak bolj koliko ima kdo drag paket ki ti ustreza.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

bambam20 ::

Siol je najdražji. Če maš opcijo vzem t-2

greatdrakon ::

Internet ima t2 ok, tv ponudbo pa pod vsakim nivojem. Poglej amis ce ti je tv vazna.

Zgodovina sprememb…

;-) ::

šernk je izjavil:

če se vežeš pri telekomu za 2 leti dobiš TV zlo ugodno na obroke recimo: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

ostalo je pa itak bolj koliko ima kdo drag paket ki ti ustreza.


nekaj takega me zanima ker v trgovini ne dobis tako malega obroka za tv. Siol ima tale casovno zamik v vsakem paketu ze pod stock?

Ima t2 casovni zamik vedno zraven vkljucen ali ne? T2 me osnovni paket plus HBO stane 10eur manj kot na siolu samo me zdaj mede casovni zamik ce je zraven ali ni.

Vse skupaj pa moram pograjat ker imajo strani narejene zelo nepregledno uporabniku

piromanček ::

nima vedno zraven, piše tv časovne funkcije, če je v paketu
5€ oz 4€ doplačilo

;-) ::

Ravno sem nasel tole na amisu ja 3eur doplacila je. Se mi bolj splaca vzet popust na narocnino 4 mesece 75% in prihranim 100eur pa tv na obroke v npr bigbangu za okol 500, 100 skesiram ostalo obroke in se prej so placani. Mi pa ni za met sranja z placilnimi listami itd. Tega pri siolu in amisu ne rabis je se kaka taka teh. Trgovina kjer poloznice ali obroki niso problem drugace moram jutri v racunovodstvo

piromanček ::

kaj točno gledaš? t2 ima 25% za dve leti

Pithlit ::

T2 imaš 'časovne funkcije' doplačilo 3,99€/mesec (redna cena) ali pa prek njihovega kluba s tistimi pikami (ni problem jih nabirat) za 1,49€/mesec.

Če so ti tile programi 'ugodnosti' pomembni pa... T2 je porazen, SiOL-ove ugodnosti so boljše. Prek SiOL-a se da marsikaj koristit (tam sem vzela TV za ~30% manj kot v 'trgovini'... obroki so brez jajcanj, ti kar na račun dodajo, pa zunanji HDD tud skoraj pol ceneje kot v 'trgovini'. Če pa nič ne najdeš pač koristiš popust na naročnino - in si cenovno dokaj blizu konkurenci) pri T2 pa ne najdem nič kar bi bilo sploh vredno koristit (ali je drago, glede na 'trgovino' včasih celo dražje... ali pa nekoristno).
Life is as complicated as we make it...

Wisor ::

Siol ma v normalnih paketih časovni zamik stock.

Drugač pa dobiš TV za 1€ v vrednosti cca 300€, pol leta brez naročnine oz. plačaš samo dodaten paket (krijejo osnovno naročnino) ali bon za 200€, ki ga prodaš za ene 150€. Uzameš tist kar je boljše.

Zdej razmisli, kok imaš TVjev v bajti. Če silno gledate TV pol drugega ne gledat kot telemach. Enostavno priheftaš TV na koaksialni kabel in ga gledaš. Pri siolu in ostalih ponudnikih rabiš komunikatorje.. sicer po novm ti tudi siol da kablso. Sicer imaš eno škatlo v katero pridejo parice vn gre koax.

Doma imam siol, uptime skozzzzzzz, v LJ imava s punco telemach in sva bila do nedavnega 2 leti offline vsak dan za kakšne dve uri. S serviserji smo bili na ti in niso uspeli v dveh letih nič popravit.

Roko na srce, jaz drugega kot siola sploh ne bi gledu. Če nimaš ravno 3 TVje, dokupiš komunkator za drugi tv na bolhi za 30€ pa imaš zadevo rešeno. Tudi ni ravno najcenejši vendar mislim, da te za 5€ razlike ne bo konec. Tudi če ti karkoli odleti, ti popravijo ponavadi naslednji delovni dan. Pa serviserji so dobri, ker se lahko z njemu zmeniš in ti da direkt telefon, pa ko ti kaj crkne sploh ne rabiš centra klicat, ampak kar direkt serviserja pokičeš :)

Netrunner ::

Jaz sem bil prvo na siolu, ko sems e preselil sem šel na t2 in zdaj sem na telemachu.

Z siolom sem bil zadovoljen, vse je delalo kot mora in preko PCja si lahko gledal tudi zaklenjene tv programe, tako da za najnižjo ceno si imel komplet programsko shemo

Ko sem se preselil sem šel na t-2 kjer sem bil načeloma tudi zadovoljen, vendar programska shema je za tisto ceno ki jo ponujajo katastrofalna .. če gledaš dosti TV, potem t-2 nima ravno dobrih paketov.

Zdaj sem na telemachu kjer imajo dosti boljšo programsko shemo za isto ceno kot t-2 ... vse dela ok in sem zadovoljen .. ok net je padel ene 2x vendar ni panike ... Na telemach sem pa šel zato ker t-2 mi ni mogel omogočiti boljšega upload-a zaradu slave vdsl povezave, kar pa ni težav na kablu ...

;-) ::

Sem se odločil za siol, zmontirali in priklopli so v dveh dneh.

Za tv pa me zanimajo pomanjkljivosti in dobrote tegale. imam že podobno velikost samsunga in philipsa ampak prej sem vedno uporabljal LG in kljub grajanju vseh ljudi na svetu mi je še vedno LG pri srcu.

Mi kdo razloži kaj je tole sposobno in česa ni, in kaj so glavni minusi proti konkurenci. Kupujem le zaradi smarta:
http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...

hojnikb ::

kupi si najceneši tv pa zram en hdmi stick
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: ALT ()

;-) ::

hm, nekaj takega že imam samo bi imel smart. android box me ni prepričal. Zanima me kaj manjka zgornjemu, kaj so plusi in kaj minusi in kaj pridobim če gledam za kakim 3D, dejansko tisti ki to imate uporabljate in gledate ali mine po prvem tednu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5218607 (6554) šernk
»

Kateri NOV Smartphone na naročnino kupiti (od 150-200 Eur)

Oddelek: Pomoč in nasveti
112263 (1926) amacar
»

Google Nexus 6P

Oddelek: Mobilne tehnologije
263993 (2369) PARTyZAN
»

Alcatel Idol X ali Sony Xperia M2?

Oddelek: Mobilne tehnologije
8726 (587) Robi :P
»

HP Probook 470 prek Siola?

Oddelek: Kaj kupiti
112979 (2806) Buggy

Več podobnih tem