Forum » Loža » Pošiljanje pošiljk v tujino - Nizozemska
Pošiljanje pošiljk v tujino - Nizozemska
Mohimm ::
Pozdravljeni,
Ne vem v kateri podforum bi umestil tole, iskanje po gugle pa ne da odgovora.
Zanima me koliko časa traja, da pošiljka ( cca 15 a4 listov recimo) prispe iz Slovenije na Nizozemsko preko normalne pošte(slovenije), hitre pošte(slovenije, dpd, ups) (to sem prebral da 1-2 dni), ne najdem pa nikjer podatkov o ceni navadnega/hitrega pošiljanja.
Imate kakšne izkušnje in cene?
Hvala za odgovore.
Ne vem v kateri podforum bi umestil tole, iskanje po gugle pa ne da odgovora.
Zanima me koliko časa traja, da pošiljka ( cca 15 a4 listov recimo) prispe iz Slovenije na Nizozemsko preko normalne pošte(slovenije), hitre pošte(slovenije, dpd, ups) (to sem prebral da 1-2 dni), ne najdem pa nikjer podatkov o ceni navadnega/hitrega pošiljanja.
Imate kakšne izkušnje in cene?
Hvala za odgovore.
#000000 ::
Iz NL v SLO je hodila pisemska pošiljka 10 dni, SLO-NL pa mislm da bo trajalo vsaj enako če ne celo dlje.
Mislim da SLO pošta ne nudi storitev hitre pošte za NL
Mislim da SLO pošta ne nudi storitev hitre pošte za NL
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
darkolord ::
Priporočeno pismo v tujino s Pošto Slovenije je 3,55 (pod 100 gramov) ali 4,77 eur (100-250g). Dodatek za prednostno je 0,44 eur. Traja pa nekje 3-10 dni, odvisno od sreče.
UPS je kakih 30-50 EUR.
Za ostale najboljše da pokličeš direkt na DPD, TNT, DHL in vprašaš.
UPS je kakih 30-50 EUR.
Za ostale najboljše da pokličeš direkt na DPD, TNT, DHL in vprašaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
DimmniBurek ::
Zakaj pa bi trajalo tako dolgo? Iz UK pride tudi v par dneh, sploh kak UPS, DPD, Fedex in podobno. Mislim da sem nazadnje pošiljal škatlo v obliki kocke velikosti 20cm od oka in je rablo ene 5-6dni.
Drugače pa imaš na strani od pošte slovenije cenik točno za vse stvari od pisem, paketov, telegramov, hitre pošte, ... Načeloma velja, jaz sem dal za to škatlico menda 16€, airmail. Teža je bla menda 1.5kg, če ti kej pomaga :)
Drugače pa imaš na strani od pošte slovenije cenik točno za vse stvari od pisem, paketov, telegramov, hitre pošte, ... Načeloma velja, jaz sem dal za to škatlico menda 16€, airmail. Teža je bla menda 1.5kg, če ti kej pomaga :)
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 121621 (39648) | destroyer2k |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47564 (18405) | uporabnik50 |
» | Pošiljanje na IrskoOddelek: Loža | 2439 (2097) | Leprechaun |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23938 (14374) | kixs |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40192 (22581) | darkolord |