Forum » Loža » Iskra ERO, servis Hidria
Iskra ERO, servis Hidria
apophis ::
Pred nekaj tedni sem prek spleta v Merkurju naročil kotni brusilnik, ali fleksarco po domače, znamke Iskra ERO. No, prejšnji teden je spustila dušo. Cena je bila sicer res mizernih 30€, ampak sem potihem upal,da bo delovala vsaj eno leto. No, ker ni, sem jo nesel v najbližji Merkur oni pa so jo nato poslali na servis Hidria (predvidevam, da v Kranj).
Tu se zanimivo šele začne. Me kliče serviser, pove iz kje kliče in mi objasni, da garancija ne velja, ker sem stroj odpiral. Jaz sam pri sebi WTF? in mu povem, da ga zagotovo nisem odpiral, ker kaj čem 1 mesec staro zadevo, ki je še v garanciji sam popravljat? Pa pravi on, da se vse vidi in da mu ne morem pameti soliti kako in kaj, da sem to zagotovo jaz šraufal, ker da bi na traku v Iskri to tako šlampasto naredili je nemogoče in mi spotoma pove, da je bilo vse skupaj še nevarno za električni udar ali nekaj takega. Sem dejal, da še dobro da mi je povedal, da v prihodnje ne bom več kupoval Iskrinih izdelkov pa model odvrne, citiram: ''Ja boš pa Boschevo mašino vzeu, an!''. Na koncu sva se zmenila, da mi pošljejo mašino nazaj tako kot je bila, serviser je dejal da bo poslal razstavljeno, da bom videl kaj sem naredil in da naj bom vesel, da mi ne zaračunajo še poštnine... Pomislil sem tudi, da je koga v Merkurju premamila radovednost in je kej šraufal, ampak malo verjetno, pa tudi če je, za 30 oz 27€ se ne mislm kregat z njimi. To mašino bom dal popravt lokalnemu mojstru, mogoče bom pa upošteval tudi nasvet gospoda serviserja in šel po eno Bosch fleksarco Iskra ali Hidria Perles pa hvala, ampak ne hvala!
Tu se zanimivo šele začne. Me kliče serviser, pove iz kje kliče in mi objasni, da garancija ne velja, ker sem stroj odpiral. Jaz sam pri sebi WTF? in mu povem, da ga zagotovo nisem odpiral, ker kaj čem 1 mesec staro zadevo, ki je še v garanciji sam popravljat? Pa pravi on, da se vse vidi in da mu ne morem pameti soliti kako in kaj, da sem to zagotovo jaz šraufal, ker da bi na traku v Iskri to tako šlampasto naredili je nemogoče in mi spotoma pove, da je bilo vse skupaj še nevarno za električni udar ali nekaj takega. Sem dejal, da še dobro da mi je povedal, da v prihodnje ne bom več kupoval Iskrinih izdelkov pa model odvrne, citiram: ''Ja boš pa Boschevo mašino vzeu, an!''. Na koncu sva se zmenila, da mi pošljejo mašino nazaj tako kot je bila, serviser je dejal da bo poslal razstavljeno, da bom videl kaj sem naredil in da naj bom vesel, da mi ne zaračunajo še poštnine... Pomislil sem tudi, da je koga v Merkurju premamila radovednost in je kej šraufal, ampak malo verjetno, pa tudi če je, za 30 oz 27€ se ne mislm kregat z njimi. To mašino bom dal popravt lokalnemu mojstru, mogoče bom pa upošteval tudi nasvet gospoda serviserja in šel po eno Bosch fleksarco Iskra ali Hidria Perles pa hvala, ampak ne hvala!
TESKAn ::
Poslikaj, ko dobiš nazaj, da še drugi vidimo to čudo. Drugače pa za tak denar bi lahko pogledal za kake Alpha tools v Bauhausu. Sicer sam še nimam izkušenj z garancijo, ampak drugi pravijo, da prineseš in ti bp zamenjajo za novo.
Pa še to: moje mnenje je, da je karkoli, tudi od znane znamke, kar je pod ~100 - 200€, na nivoju alpha tools orodja.
Pa še to: moje mnenje je, da je karkoli, tudi od znane znamke, kar je pod ~100 - 200€, na nivoju alpha tools orodja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
mihec87 ::
Iskra ERO(zelen barve) je cheap kitajska roba z iskra nalepko..taprava iskra se prodaja pod perless(rdeče barve)...Vsaj tako se govori..
Glede bauhausa sem tudi sam že tako slišal(oz smo ene parkt menjali kinez mašinco ala dremel), je pa že tudi pri njih neprimeno manj te robe..
Glede bauhausa sem tudi sam že tako slišal(oz smo ene parkt menjali kinez mašinco ala dremel), je pa že tudi pri njih neprimeno manj te robe..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
apophis ::
Za Iskra ERO sem sem in tja slišal, da so kar v redu, pač nič posebnega, zato sem jo tudi vzel, pa zaradi cene seveda. Z njo sem imel namen rezat profile za knauf , ter sem in tja še kakšno drugo malenkost, za take zadeve ne rabiš ne vem kaj, je pa priporočljivo da stvar deluje Da bi zdaj kupoval ne vem kakšno profi orodje se mi ne splača, tako da ali bom dal popraviti to, ki sem jo kupil ali pa vzel res eno obi varianto. Samo da nima Hidria servisa na čez
@TESKAn Bom poslikal in nalimal tle gor, ko dobim nazaj.
@TESKAn Bom poslikal in nalimal tle gor, ko dobim nazaj.
MadMax ::
Zelena fleksarca za 30EUR je recimo identična interdiskontovi, pa je slednja še par evrića cenejša.
V "paketu" dobiš tudi enak paketek rezervnih krtačk.
To orodje iskrinega traku še povohalo ni, kaj šele da bi bilo sestavljeno na njem.
V "paketu" dobiš tudi enak paketek rezervnih krtačk.
To orodje iskrinega traku še povohalo ni, kaj šele da bi bilo sestavljeno na njem.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
tony1 ::
Apophis: če se ti da, napiši en mail vodstvu firme, povej zakaj ne boš nikoli več kupil njihovea ročnega orodaj (btw. Bauhaus ti vsako kitajsko robo, ki je še v garanciji zamenja brez težav!) in priloži še link do te teme...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orodje EinhellOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21814 (524) | ˙janezvalva |
» | Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasvetiOddelek: Loža | 15166 (8224) | barbarpapa1 |
» | Katero bormašino? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34083 (32312) | thor24 |
» | kje se dobi dremelOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3544 (3098) | e-marko |
» | Katero orodje za modificiranjeOddelek: Kaj kupiti | 983 (904) | perci |