» »

Pomoč kok rešit podatke!!!

Pomoč kok rešit podatke!!!

Brainstorm ::

Dejte pomagat please. Uglavnem mal preveč sem se igral z nastavitvami v Xp-jih in rezultat je polovica filetov je neberljivih obstaja na disku tut filesize je pravilen a ko ga hočes zagnat naprimer movie napise access is denied.This file is currently in use.Za txt file pise make sure the disk is in the drive. Tut skopirat se ga ne da na drugo lokacijo edino tok da ga zbrisem pol pa ga iz koša skopiram drugam. Če kliknem na file properties piše da je encryptan in se ne da zaščita odstrant. Ni mi jasno ka mi je encryptalo file pa ne vse sam dolocene v različnih direktorijah. Sem pa tist dan mal experimentiral z set owner disk managementu in spreminjal ime computerja sam ne vem če je to krivo pol pa sem z partition magicu 8 hotel nardit še eno particijo sam je neki delalo do enih 80 % pol pa napisalo too few clusters in javlo error lahk da je tu nastal problem. Prijavlen sem kot administrator in zakaj se ne da fileta odklenit sej sem isti user ko prej.Ne vem kam je zginal certifikat za odklent file. Ka če bi inštaliru winse še enkrat in uporabu vsa gesla in imena računalnika ista ko prej a bi pol file prečitalo nimam več pojma ka nardit. A mate kako idejo kok bi rešu podatke. Thanks!!!

Xplicit ::

to pa je k se folk igra ... :\

tapru povej a so te podatki na uni na 4/5 formatirani particiji - ker ce so, pol pomojm jih glih naus mogu rest

ToniT ::

Če boš na novo inštaliral windowse, boš definitvno izgubil podatke.

Najprej si preberi zadeve na naslednji strani:
http://support.microsoft.com/default.as...
Tam imaš tudi en programček, ki ti pokaže, kdo je recovery agent za tvoje datoteke.

Mr.B ::

Bol bi rekel da je težava zaradi nepravilne particije kot pa enkripcijo , ter posledično premetanih linkov ki kažejo na paravo mesto na disku , kar to pomešanje lahko pokaže kot enkriptano.
Je pa orodje ki ti preveri status oz. ti ga tudi sprenmeni če je file enkriptan ali pa tudi ne. Boš moral po ms najti mislim da je neki na ch...exe nahaja pa se pod system32 direktoriju , ps laufaš ga v dos oknu.

France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Brainstorm ::

Jop podatki so na c ju tam ko so bli tut prej bli pol. Iz c ja 30 gb sem skrču particijo na 24 gb to je nekako naredlo sam z napakami pol pa sem v winsih brez problema nardil se d z 6 gb zaženem scandisk nč napak koker jih je blo jih je odpravu. Jst pa vseen mislim da je neki narobe z enkripcijo ker mi piše na file properties in advance kdo lahko ta file odklene in številko certifikata. Ime pc-ja sem naštimal nazaj na enako ko prej sam stevilka certifikata pa se razlikuje. Pa še neki sem opazu da noče zagnat filetov ki so bli creatani na določen datum recimo za vsak fajl ki je bil posnet 18 decembra napiše access denied pa ne mors nč atribute mu lahk spremeniš sam datuma in ure pa ne. Za kaj so winsi spremenili številko certifikata kok bi vspostavu nazaj na prejšni system. Mogoče je podatke zmedla nova particija in mislijo winsi da sem podatke prenesu na nov pc. Hočem nardit system restore pa napiše da cannot restore.

thanks

Zgodovina sprememb…

Brainstorm ::

Thanks folk zrihtuuuuuu bla je neka finta v enkripciji. Fora je bla sam v tem da sem si tut spremenil logon password in očitno winsam to ni pasalo in ko sem naslednjič zagnal sem pršu v winse sam podatki so bli enkriptani zdej sem pa nazaj dal staro geslo pa zadeva deluje tok da ni blo očitno z particijam in diskom nč narobe hvalabogu. Vidim da bo treba bol pogosto backup delat na cd-je. Zdej grem pa kr na pir od vesela.

Pa še neki v kratkem bom verjetnu na novo naložu winse ko se je že kr nabralo neki svinjarije gor pa me zanima če formatiram primary particijo c in nanjo naložim winse a bo ostala logična particija d nedotaknjena da lahk tja tačas posnamen inštalacijske programe.

Thanks!!!

ToniT ::

D bo ostala nedotaknjena (če ne boš sam kaj delal po njej).

Mr.B ::

Samo passwor z enkripcijo nima nič veze ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
7010694 (8106) poweroff
»

Odkodiranje datoteke - NTFS

Oddelek: Pomoč in nasveti
401984 (1315) Loki
»

Windows Enkripcija

Oddelek: Operacijski sistemi
291546 (1183) DMouse
»

Prenos sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
111299 (1158) bozicek
»

Reševanje crypted podatkov iz NTFSja. (XP guruji - HEEELP!)

Oddelek: Operacijski sistemi
9777 (643) whatson

Več podobnih tem