Forum » Pomoč in nasveti » usb kljuci
usb kljuci
T-Mac ::
Pozdravljeni
Odpiram temo na usb kljuce. Zanima me nekaj, zakaj na moji komponenti ki je priklopljena na televizijo ki ima usb izhod nekatere usb kluce zazna, nekatere pa ne. Recimo na dva ista usb kljuca nalozim isiti film, na enmu usb kljucu ga prepozna komponenta na drugem pa ne...
Malo sem pregledoval in ali je mogoce da kljuc ki ima plug and play moznost, da ga komponenta zato prepozna drugega pa ne ker nima plug and play funkcije?
Potem sem pa se videl hitrost prenosa ali je mozno, da zaradi hitrosti prenosa usb kluca nekega prepozna nekega usb kljuca pa ne?
Hvala
Odpiram temo na usb kljuce. Zanima me nekaj, zakaj na moji komponenti ki je priklopljena na televizijo ki ima usb izhod nekatere usb kluce zazna, nekatere pa ne. Recimo na dva ista usb kljuca nalozim isiti film, na enmu usb kljucu ga prepozna komponenta na drugem pa ne...
Malo sem pregledoval in ali je mogoce da kljuc ki ima plug and play moznost, da ga komponenta zato prepozna drugega pa ne ker nima plug and play funkcije?
Potem sem pa se videl hitrost prenosa ali je mozno, da zaradi hitrosti prenosa usb kluca nekega prepozna nekega usb kljuca pa ne?
Hvala
popster ::
ce sploh ne prepozna usb ključa je to mogoče zato ker se ključ komponenti na drugačen način "predstavi"
ja razumem samo zaradi cesa je to odvisno, kakor sem rekel nekega mi komponenta prepozna nekega pa ne... v bistvu mi prepozna oba ampak na enem kakor da ni nicesar gor na drugem je pa normlano filmska datoteka vidna...
ne razumem... oba kluca sta popolnoma prazna samo filmska datoteka je na njem... jst mislim da je odvisno od neke funkcije usb kljuca ali ga bo komponenta brala ali ne... kakor sm napisal mozno od hitrosti prenosa kljuca ali od plug and play ce ima kljuc to moznost... ker eden ga ima drug pa ne plug and play...
recimo pri modelu usb kljuca: Prenosni USB disk Patriot X-porter XT Boost 8 GB lepo prebere komponenta film pri recimo nekem slabsem kljucu pa ne..
formatiral v FAT-32 datotecnem sistemu ponovno nalozil film in dela... Hvala, super ste...
Lp
Lp
sedaj imam pa se neko vprasanje kljuc sem formatiral v fat-32 datotecnem sistemu gledal ze filme dolge po 2 uri in pol, sedaj sem pa gledal neki del neke nanizanke in mi je izredno cudno nanizanko sem gledal 20 min in potem kar ugasne in mi vrze v meni... na racunalniku dela normalno na komponenti pa ne...
ima kdo kako idejo
na usb kljucu imam samo to nanizanko s podnapisi sub, ostale filme sem pa gledal s podnapisi srt je mogoce to tezava?
hvala
ima kdo kako idejo
na usb kljucu imam samo to nanizanko s podnapisi sub, ostale filme sem pa gledal s podnapisi srt je mogoce to tezava?
hvala
ali pa mi lahko samo pomagate kam bi se lahko obrnil za informacije... razmisljal sem ali je odvisno kaj od datoteke avi v kaksn format avi je narejen
sedaj sem preveril tisti del ko na komponenti vrze ven na prenosniku, v tistem trenutku ko na komponenti vrze v meni sem opazil na svojem racunalniku da se film malo popaci za 3s sliko malo zabrise to je vrjetno to da je slab avi posnetek racunalnik ko ima boljsi sistem pelje naprej komponento pa zmoti in vrze ven bi to drzalo?
andromedar ::
Jup, poizkusi še enkrat prenest datoteko, ker je očitno poškodovana. Predvajalnik na pcju je očitno malo manj občutljiv na nepravilnosti v datoteki, zato te ne zabriše ven...samo popači sliko za 3 sekunde.
Eh?
ce bi se enkrat presnel nebi nic uredil ker je avi zapis na dveh koncih popacen kakor si rekel za 3s popaci sliko... mislim da bi rabil program za popravljanje avi datotek ampak se ne vem kateri je dober ima kdo kako idejo kateri program
zee ::
USB porti na TV aparatih niso vredni pol p* mrzle vode.
Prvic: prenos je omejen, kar pomeni, da lahko tipicno pozabis na predvajanje HD vsebin.
Drugic: SW na TV-ju zna tipicno brati samo USB kljucke, ki so formatirani v FAT32, kar pomeni, da si omejen z najvecjo velikostjo posamezne datoteke na 2 (ali 4) GB.
Optimalna resitev je nakup kaksnega namenskega predvajalnika (WD Live, Xtreamer) ali HTPC-ja (poljubna konfiguracija), s cimer se lahko elegantno izognes kopiranju avdio/video vsebin iz racunalnika, saj imajo novejsi predvajalniki bodisi prikljucek za navadno ali wireless mrezo.
Sam sem v preteklosti uporabljal Xtreamerja, zdaj imam pa Applov Mac Mini, ki bolj ustreza mojim zeljam/potrebam.
Moja 0,02 S$.
Prvic: prenos je omejen, kar pomeni, da lahko tipicno pozabis na predvajanje HD vsebin.
Drugic: SW na TV-ju zna tipicno brati samo USB kljucke, ki so formatirani v FAT32, kar pomeni, da si omejen z najvecjo velikostjo posamezne datoteke na 2 (ali 4) GB.
Optimalna resitev je nakup kaksnega namenskega predvajalnika (WD Live, Xtreamer) ali HTPC-ja (poljubna konfiguracija), s cimer se lahko elegantno izognes kopiranju avdio/video vsebin iz racunalnika, saj imajo novejsi predvajalniki bodisi prikljucek za navadno ali wireless mrezo.
Sam sem v preteklosti uporabljal Xtreamerja, zdaj imam pa Applov Mac Mini, ki bolj ustreza mojim zeljam/potrebam.
Moja 0,02 S$.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vem da ni nic posebnega moja komponenta vendar trenutno mi lepo vse dela un sem zadovoljen. Se sam sem nadgradil meni tko da samo rad bi nekako popravul tis del filma avi ki zamaze sliki in na komponenti vrze ven... Vrjetno mora obstajati kak program za popravilo tega zmazka v avi filmu
andromedar ::
ce bi se enkrat presnel nebi nic uredil ker je avi zapis na dveh koncih popacen kakor si rekel za 3s popaci sliko... mislim da bi rabil program za popravljanje avi datotek ampak se ne vem kateri je dober ima kdo kako idejo kateri program
S "prenesi" sem imel v mislih prenos iz interneta in ne iz računalnika na ključek ;-)
Eh?
philips dvp3260 in sem jo nadgradil use supr dela z usb kljucem formatiran v fat32 samo ta nanizanka ima nek del ko sliko zamaze in ga komponenta vrze vn...
aha ni drugega dela na netu ker je stara nanizanka :) sem to ze poiskusil
mislim res da rabm program da popravi ta del filma ko zamaze
aha ni drugega dela na netu ker je stara nanizanka :) sem to ze poiskusil
mislim res da rabm program da popravi ta del filma ko zamaze
vem da je tko mozno ampak rad bi jst preko komponente gledal... ima kdo kako idejo za kak program
mogoce mi kdo lahko pomaga kako iskat po google s kerimi besedami popravilo avi fila repair avi file recimo ampak moj file je uredu samo vmes sliko popaci zamaze kako to odpravit s kermu pšrogramom
hvala
hvala
Frenckie ::
Popravljanje avi zapisa bo verjetno neuspešno.
Z Windows Movie Maker-jem izreži sekundo ali dve okvarjenega avi zapisa in ga uredi. Ne pozabi uskladiti podnapisov, če jih imaš posebej.
Z Windows Movie Maker-jem izreži sekundo ali dve okvarjenega avi zapisa in ga uredi. Ne pozabi uskladiti podnapisov, če jih imaš posebej.
bi mi znal kdo povedati za program ki zapece podnapise v avi file in da potem komponenta bere avi z zapecimi podnapisi
hvala
hvala
fr4nc ::
Da uporabim še to temo... verjetno ni preveč OT:
Iščem USB ključ:
- 32GB ali več
- USB 3.0
- iz hoh.de
- do 35€
Naročim jutri!
Lp in hvala
Iščem USB ključ:
- 32GB ali več
- USB 3.0
- iz hoh.de
- do 35€
Naročim jutri!
Lp in hvala
"Rad pomagam, če je le možno" by Fr4nc; blog(2): http://cpuwars.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
"I just love to share the truth!!" by Fr4nc; http://intelvsamd.wordpress.com/
SimplTech ::
@T-Mac: mogoče ti pomaga Freemake Video Converter (link)
V opisu piše: Convert DVD, MKV, MOV with embedded subtitles to any video format or device for free. Add SSA/SRT/ASS external subtitles to any video with our free video converter.
Preveri če ti ustreza.
V opisu piše: Convert DVD, MKV, MOV with embedded subtitles to any video format or device for free. Add SSA/SRT/ASS external subtitles to any video with our free video converter.
Preveri če ti ustreza.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4228 (2137) | Skylord |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2044 (1840) | tomcat14 |
» | Glasbeni stolp- USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1175) | luk0322 |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11805 (9710) | Toros |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20106 (12686) | filipc |