» »

Dostopnost videa samo na eni določeni strani

Dostopnost videa samo na eni določeni strani

Hoden ::

Pozdravljeni,

imam stran narejeno v wordpress-u. Želel bi objaviti video, ki bi bil pa viden samo na tej strani in želim, da bi bilo onemogočeno "razpošiljanje -(share)" po socialnih omrežjih. Poskusil sem z youtube embedding (video sem označil kot neobjavljen) pa nisem uspel odstraniti iz predvajalnika tiste ikone "watch on youtube". Potem sem poizkusil s flash player-jem (HTML5 and Flash Video Player) vendar me moti, da predvajalnik v celoti naloži video preden ga začne predvajati in to je lahko za uporabnike s počasnejšo linijo lahko malo "odbijajoče".

Zanima me ali ima kdo od vas s tem izkušnje ter morebitno rešitev oziroma idejo.

Hvala in LP

popster ::

nevem zakaj nebi sharal na youtube ce sharas na wordpressu? Najboljše da embendas notr napis, recimo naslov tvoje spletne strani, da si narediš malo reklamce.

VelikiTun ::

Vimeo PRO ponuja želeno, vendar seveda za ceno.

Na spletni strani imam rubrike namenjene samo registriranim uporabnikom. In tam bi ta video predstavil. Bom malce pobrskal, mogoče mi uspe najti tudi kakšen free plugin, ki bi mi to omogočal.

Javim ko mi uspe ... :)

Flash playerji imajo po današnjih izkušnjan najraje flv video format. Ko sem video pretvoril v flv je player deloval tako kot sem želel...

LP

Gandalfar ::

Hoden: mrbit ti znamo pomagat - poglej si www.viidea.com experience. Poslji mi ZS/mail.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

rtv - download posnetkov

Oddelek: Zvok in slika
4313862 (7119) Valvoline
»

Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
5018865 (17204) root987
»