Forum » Zvok in slika » Kam v PC se shrani ...
Kam v PC se shrani ...
dimitrijus ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko kdo pove, kam za vraga se shrani video vsebina, ki si jo predvajamo s spletnega mesta...
Da bom bolj razumljiv: na spletni stani www.youtube.com najdeš precej zabavnih reklam, filmčkov, itd...
S tega mesta se jih ne da prenesti, lahko pa si jih predvajaš "tam" (Flash player)
Ampak čisto logično mi je, da se prvo podatki prenesejo na moj PC (nekam na disk, v začasno mapo) in to potem lahko še večkrat predvajam...
O.K. ampak, kam se zapiše in kako lahko ugotovim?
Ko sem z opcijo "najdi" iskal spremenjene datoteke, mi našel nobene takšne, ki bi bila vsaj približno podobna kakemu kratkemu "muviju"...
Ima kdo kakšno idejo?
Dimitrij
Zanima me, če mi lahko kdo pove, kam za vraga se shrani video vsebina, ki si jo predvajamo s spletnega mesta...
Da bom bolj razumljiv: na spletni stani www.youtube.com najdeš precej zabavnih reklam, filmčkov, itd...
S tega mesta se jih ne da prenesti, lahko pa si jih predvajaš "tam" (Flash player)
Ampak čisto logično mi je, da se prvo podatki prenesejo na moj PC (nekam na disk, v začasno mapo) in to potem lahko še večkrat predvajam...
O.K. ampak, kam se zapiše in kako lahko ugotovim?
Ko sem z opcijo "najdi" iskal spremenjene datoteke, mi našel nobene takšne, ki bi bila vsaj približno podobna kakemu kratkemu "muviju"...
Ima kdo kakšno idejo?
Dimitrij
Tomay ::
Poglej si zadnjo resnično resničnost. Tam gašper da navodila za shranjevanje streaming filmov.
Voodoo 4Ever
dimitrijus ::
Sem poizkusil z Mozilo in Unplugom; dobim swf datoteko na disk, ki pa je ne morem odpreti z nobeno drugo zadevo, kakor z VLC medi playerjem.
S tem sicer zanimivim programčkom lahko tudi "skonvertiraš" datoteko v kaj drugega, samo zvok se mi totalno izgubi...
Sprobal sem še nekaj drugih konverterjev WinAvi-video konverter, WinMpg-video konverter, ki se tudi hvalijo, da znajo swf datoteke predvajat, pa enostavno zajamrajo, da manjkajo informacije o datoteki (testni swf se pravilno skonvertira, oni , "dolpotegnjen" iz youtube pa ne)...
Še kakšen nasvet?
S tem sicer zanimivim programčkom lahko tudi "skonvertiraš" datoteko v kaj drugega, samo zvok se mi totalno izgubi...
Sprobal sem še nekaj drugih konverterjev WinAvi-video konverter, WinMpg-video konverter, ki se tudi hvalijo, da znajo swf datoteke predvajat, pa enostavno zajamrajo, da manjkajo informacije o datoteki (testni swf se pravilno skonvertira, oni , "dolpotegnjen" iz youtube pa ne)...
Še kakšen nasvet?
jure1825 ::
VLC pa mplayer brez problema predvajajo flash video, ampak moraš pobrat dol flv file ne pa swf.
Swf je flash predvajalnik za video, flv je pa video datoteka.
Je pa res, da mi mplayer ne more skakati naprej pa nazaj po teh flv file-ih.
drugače pa:
ffmpeg -i jutub.flv -ab 56 -ar 22050 -b 500 -s 320x240 jutub.mpg
Swf je flash predvajalnik za video, flv je pa video datoteka.
Je pa res, da mi mplayer ne more skakati naprej pa nazaj po teh flv file-ih.
drugače pa:
ffmpeg -i jutub.flv -ab 56 -ar 22050 -b 500 -s 320x240 jutub.mpg
Looney ::
Total video converter ti jih pretvori v kar hočeš. Je pa res, da pusti watermark v levem zgornjem kotu.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Paramedic ::
MediaCoder je zastonj, pretvarja pa mislim da popolnoma vse, kar se da.
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57278 (19688) | Pizzicato |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17989 (11006) | SLO_Matej |
» | rtv - download posnetkovOddelek: Zvok in slika | 13942 (7199) | Valvoline |
» | 24 ur prispevek - ?spremenjeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1847 (1489) | mjk |
» | [Flash] predvajanje videaOddelek: Programiranje | 1774 (1622) | R33D3M33R |