Forum » Izdelava spletišč » Problem prikazovanja spletne strani v firefox,IE,safari..
Problem prikazovanja spletne strani v firefox,IE,safari..
habala123 ::
Lepo pozdravljeni!
Zanima me kako naj najhitreje rešim problem z spletno stranjo.
Izdelal sem spletno stran a imam problem. Torej, ko odprem spletno stran v Firefox brskalniku mi samo enega elementa na strani ne prikazuje pravilno.
Namreč v firefoxu mi kaže element kar nekje na levi strani v Safari brskalniku pa mi kaže pravilno nekje 10 cm od vrha strani in v desnem kotu.
Kako naj najhitreje rešim ta problem?
Element sem "lociral" na spletno stran z spodnjo kodo v html:
Če zamenjam "absolute" z "relative" in pravilno nastavim right in top mi tudi na firefox-u normalno deluje vendar v tem primeru pa mi ne deluje v safariju.
Zahvaljujem se za odgovor!
Zanima me kako naj najhitreje rešim problem z spletno stranjo.
Izdelal sem spletno stran a imam problem. Torej, ko odprem spletno stran v Firefox brskalniku mi samo enega elementa na strani ne prikazuje pravilno.
Namreč v firefoxu mi kaže element kar nekje na levi strani v Safari brskalniku pa mi kaže pravilno nekje 10 cm od vrha strani in v desnem kotu.
Kako naj najhitreje rešim ta problem?
Element sem "lociral" na spletno stran z spodnjo kodo v html:
<select name="menu" style="position:absolute;right:730px;top:297px;width:200px;z-index:1">
Če zamenjam "absolute" z "relative" in pravilno nastavim right in top mi tudi na firefox-u normalno deluje vendar v tem primeru pa mi ne deluje v safariju.
Zahvaljujem se za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 348090 (7227) | sunniegoldie |
» | Nekaj vprašanj glede izdelave spletne strani.Oddelek: Izdelava spletišč | 4877 (3728) | scipascapa |
» | Wampserver in FirefoxOddelek: Izdelava spletišč | 1869 (1749) | jonystar |
» | Prosim za oceno in pomoč pri optimizaciji spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 1680 (1156) | R33D3M33R |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2146 (1866) | mte |