» »

Izginjanje slik oz. onemogočen dostop za odpiranje

Izginjanje slik oz. onemogočen dostop za odpiranje

ponky ::

Imam veliko težavo,poiskušal sem že vse mogoče,pa mi nikakor ne uspe.Zadeva je sledeča:

prejšnji teden sem do map s fotografijami dostopal čisto normalno in mi jih je s katerimkoli programom normalno odpiralo,gre pa se za fotografije v RAW in JPG formatu.Včeraj na lepem ne odpre več in z njimi razen da so vidne kot datoteke,ne morem početi čisto ničesar,ne nalagati,ne odpirati,ne brisati,ne prilagati v email...ko kliknem nanjopa mi napiše,da nimam avtorizacijskih pravic za delo z datoteko.Po celodnevnem mučenju se pač sprijaznim,da sem izgubil 340 fotografij in tri mape,ki so se včeraj normalno odpirale,prenesem na prenosni disk,formatiram in naložim na novo sistem win7 x64.Vse lepo in prav si mislim,no,sem vsaj rešil ostale slike...

danes pa me skoraj kap,na prenosnem disku isto sranje,včeraj odpiralo,danes dostopa za delo z datotekami nimam več,za karkoli se moram kao obrniti na lastnika datoteke,ki je označen pod lastnostmi fotografije z kupom nekih cifer.Takega userja niti ne morem ustvariti naknadno,ker ne gre,izginile so tudi vse lastnosti fotografije.

A se komu tukaj sanja za kaj gre oz. na kakšen način naj tole rešim? Fotografije so edine,drugih nimam več.

ttommy ::

Klikni na mapo z desno miškino tipko in klikni na odpri v novem oknu.
Gamer

amigo_no1 ::

Ntfs security issue, dodaj userja in označi "full access".

http://support.microsoft.com/default.as...

ponky ::

Ne bo ne eno in ne drugo....kot zgleda,so se te slike enriptirale in pojma nimam na kak način oz. kako naj jih dekriptiram

Cold1 ::

Morda bi kazalo napisati celotno vsebino napake, ki se izpiše ko poskušaš dostopati do datotek, ali, še raje, priložiti sliko zaslona.

-------------------------------------

Mimogrede, če si res uspel šifrirati (iz drugega uporabniškega računa? Z drugim računalnikom?) datoteke, boš potreboval ali Okna in uporabniški račun, ki je izvedel šifriranje ali pa varnostno kopijo šifrirnega potrdila in ključa, če si si ga sploh ustvaril...

RejZoR ::

Ransomware? Poglej če je v mapi kjer imaš slike kakšna TXT (text) datoteka z navodili kako dobiti slike nazaj. Če boš našel kaj takega imaš dost resen problem. Preveri.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Duhec ::

Se mogoče v posamezni mapi kjer so dokumenti, slike, pdfji... nahaja .txt datoteka z imenom "HOW TO DECRYPT FILES" ?
Končnici datoteke, naj si bo dokument, pdf, slika... pa je dodana končnica .EnCiPhErEd ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pri prenosu fotografij iz telefona v računalnik se je spremenila velikost datoteke

Oddelek: Pomoč in nasveti
131896 (1383) Machete
»

"XP support has ended"

Oddelek: Pomoč in nasveti
485508 (4760) divya
»

Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okolja

Oddelek: Zvok in slika
433739 (2550) Okapi
»

Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???

Oddelek: Izdelava spletišč
262028 (1606) kunigas

Več podobnih tem