» »

Zvočniki za računalnik

Zvočniki za računalnik

kalcek16 ::

Zanima me katere zvočnike za računalnik se splača kupiti,pa da imajo zraven ojačevalnik in močen woofer,da buta k pr norcih;) Zanima me tud izgled, zato prosim še za kakšne slikce. Pa prosim naj nebodo predragi.

ali3n ::

in kolk cekinov si pripravljen žrtvovat za "suvanje"?:\
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

kalcek16 ::

Recimo d sm pripravljen dati največ 40.000 SIT

phoenix(tm) ::

Za 40k, kar je kr dost za 2.1 sistem, saj ce sm te zastopu noces surrounda, je tale zadeva the best--->621 ultimate , da se jih pa dobit v JAE, sam je se mal za pocakat...Pa tud dost lepi ga zgledajo

Switch ::

Zdi se mi, da ti bodo najbolj všeč Altec Lansing 5100. Pomojem si eden tistih, ki imajo radi lepe stvari. No edini zvočniki, ki so lepi in dobri so po mojem mnenju ti. Upravljajec je super, zvok pa rula. Priporočam ti sistem 5.1, da boš bolj doživeto gledal DVDje in igral igrice. Zdi se mi, da bodo dovolj glasni.
Če si audiofil pa na tako pa kakovostnih zvočnikov pod 70 000 SIT ne boš dobil. Pa tudi računalnik ni ravno primeren za poslušanje visoko kvalitetne glasbe. HiFi s kvalitetnimi CD (lahko tudi SACD) še vedno premaga računalnik, na katerem se največkrat vrtijo MP3ji. Še slikca:

P.S.
Ravno danes so ga stestirali na Tom's hardware

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Switch ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19927322 (11408) Hrenowsky
»

Kakšno televizijo naj kupim in kje (poceni seveda :)

81953 (1704) [SpydeR]
»

zvočna omarca raveland X 2008

303006 (2655) D_LEONIT
»

Še vedno ni prepozno za novoletno darilo

Oddelek: Novice / Ostale najave
322159 (2159) lorenz
»

Katere zvočnike