Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupu GSM-a
Pomoč pri nakupu GSM-a
M&M ::
Zdravo.
Upam da je tukaj kakšen poznavalec GSM-ov, ker me zanima predvsem nekaj... Ali obstaja kakšen GSM s fukcijo, ki bi te naredila "nedosegljivega" za določene klicatelje. Ne bi rad menjal številke,,... tako da bi bila to kar dobra rešitev.
Prosim za seznam takšnih GSM-ov.
HVALA
Upam da je tukaj kakšen poznavalec GSM-ov, ker me zanima predvsem nekaj... Ali obstaja kakšen GSM s fukcijo, ki bi te naredila "nedosegljivega" za določene klicatelje. Ne bi rad menjal številke,,... tako da bi bila to kar dobra rešitev.
Prosim za seznam takšnih GSM-ov.
HVALA
M&M
iso2000 ::
Ali ni možno narediti zapore npr. dohodnih klice, ki niso v imeniku, na večini mobitelov? Meni je to podpiral Alcatel 312 Wap, pa Ericsson R 320, novi T300 ima tudi možnost nadzora sprejema - določiš cel imenik, ali skupino ljudi, ki jo prej narediš. Toliko imam jaz izkušenj. O prejšnjih dveh tel. ti ne morem toliko natančno odgovoriti, ker je že akr nekaj časa kar sem ju uporabljal.
LP
LP
Zapora že, samo če naredim zaporo za odhodne klice, potem me nihče ne more poklicati. Hikjer pa nisem našel možnosti da bi izbral kdo me lahko pokliče.
Imam NOKIO 3330. Če kdo ve kako se da to narediti na tem telefonu,... prosim na dan z besedo
Imam NOKIO 3330. Če kdo ve kako se da to narediti na tem telefonu,... prosim na dan z besedo
M&M
Malo nadležno bi bilo ves čas stati pri operaterju pa težačit s takšnimi "malenkostmi".
Če bi se dalo bi to najraje nadziral sam na telefonu pa bi bil mir v hiši
Če bi se dalo bi to najraje nadziral sam na telefonu pa bi bil mir v hiši
M&M
Tody ::
Probi ne težit ljudem pa mal pazi komu daš številko pa boš mel zelo učinkovito zaščito pred klicanjem. Drugač pa sam ne se oglasit a to tok teško ??
Tody Prosim ne mi ti TEŽIT s takimi odgovori. Če nimaš povedati kaj pametnejšega se raji zadrži in ne odgovarjaj, ker zaradi takšnih primerkov kot si ti forum izgublja dober glas
A je to res tko taško razumet ????
A je to res tko taško razumet ????
M&M
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M&M ()
Tody ::
Taško ni razumet sam zakaj zgublja dober glas zarad mene če pa ti praviš da bi mogel viset pri operaterju za vasakič ko hočeš zapreti prihajajoči klic?? A maš tok sovražnikov in si vsak dan nabiraš nove ???
Saj jaz bi na IZI, samo me motijo takšni "userji" ki kar tako neki brezzveze odgovarjajo v forumu in nimajo nič pametnega za povedat.
Imam pač svoje razloge, zakaj bi rad omejil nekatere klice, pa če so to sovražniki ali pa trop nepotešenih žensk, je čisto moja osebna stvar.
Na forumu pa pričakujem preproste rešitve "tehnološko" ne pa filozofsko.
HVALA
Imam pač svoje razloge, zakaj bi rad omejil nekatere klice, pa če so to sovražniki ali pa trop nepotešenih žensk, je čisto moja osebna stvar.
Na forumu pa pričakujem preproste rešitve "tehnološko" ne pa filozofsko.
HVALA
M&M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skrita številkaOddelek: Mobilne tehnologije | 15654 (5243) | bambam20 |
» | izgubljen mobiOddelek: Mobilne tehnologije | 6355 (5372) | toplakd |
» | Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13945 (12305) | amigo_no1 |
» | Omejevanje klicanja/pošiljanja SMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1498 (1216) | Sputnik59 |
» | Mobitelov študentski paket: pazite, kam kličete !Oddelek: Mobilne tehnologije | 4412 (3437) | ahac |