» »

sony erricson t100

sony erricson t100

(*)_(*) ::

vem da ta tema ni lih taprava ampak tut v telefonih so majhni računalniki :))

kupu sm sony erricson t100
baterija je LiOn
a se komu sanja, če je kej narobe če med prvim polnenjem telefona opraviš par pogovorov ... (3minute) Pa še pr vseh telefonih do zdej k je pisal 16ur filanja prvič, se je baterija nafilala v 2 urah pol pa je kazal kokr da je polna naslednjih 14ur.. Pa tut tega nevem zakaj je treba LiOn baterijo tko filat ?? Sej to ni nimh...

hvala

CirCA|PhP ::

am..kolk msgu pa lhka shraniš na tlfon??

Stallone ::

Črtica mož: Ja z baterijo ne bo nič posebno narobe, če si se pogovarjal pač 3 minute... Ja seveda da ti kaže da je polna po 2 urah, samo filat se more pa še vseeno 16 ur, in je priporočljivo da ponoviš še kdaj na začetku tako dolgo polnjenje, pa četudi je Li-ion 650 mAh baterija;) Ja, v ta telefon gre na telefonski pomnilnik do 15 sporočil + SIM kartica

R0K ::

Jest sm mojga T68i filu ene 5h..umes pa se skoz igral z njim (blo treba vse funkcije prevert) pa mi telefon vseen drži po 4dni, pa čeprav mi v šoli vsak dan laufa blutač, ir, smsam precej..

Sam mam pa jest 700mAh batrijo, pa barvn ekran, tko da ne skrbet, da ti nau delal...pa tut filaš ga lohk umes (k je napol prazn recimo)...vsej men dela kul..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako čimbolje ravnati z baterijo od prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
153297 (2875) Pyr0Beast
»

n95 - vzdržljivost baterije (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
858728 (5619) PrimozR
»

Prvo polnjenje baterije za prenosnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
114485 (4351) T-h-o-r
»

Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?

Oddelek: Loža
264693 (3852) boych
»

mobi