Forum » Zvok in slika » Zaslon na prenosniku postane temen
Zaslon na prenosniku postane temen
Markinio123 ::
Zaslon na prenosniku med prižiganjem deluje.. vendar takoj po tem ko se pojavi namizje postane temen.. ne popolnoma črn, ikone se da težko opazit.
Priključil sem ga na namizni monitor in zadeva deluje.
Imate kakšen nasvet? Hvala v naprej.
Priključil sem ga na namizni monitor in zadeva deluje.
Imate kakšen nasvet? Hvala v naprej.
popster ::
probaj z live cdjem ali usbjem bootat kak linux da vidis ce je softwerska napaka. mogoče imaš kako gamo uklopljeno za default monitor.
solatko ::
Morda imaš kakšne nastavitve v Catalizatorju ali nvidia orodjih, da zaslon zatemni- poizkusi z nastavitvami - v orodjih grafične.
Delo krepa človeka
Markinio123 ::
zdaj sm nekaj popravljal... pa se zatemni samo ko premaknem ekran naprej ali nazaj..
je mogoče stik slab? ali pa je možno da se zatakne gumb za spanje?
je mogoče stik slab? ali pa je možno da se zatakne gumb za spanje?
DragonHeart ::
100% problem s kablom. Slab stik. Pri prenosnikih je to relativno pogost pojav saj se kabel na pregibu stalno premika ko odpiraš/zapiraš in se zna kabel poškodovati..ali pa stik...kot je rekel Solatko.
Če ne znaš sam delati z računalnikom ti svetujem da računalnik neseš na servis kjer bodo dali zadevo narazen in povedali kaj je na stvari. Če pa znaš sam pa loči zaslon od spodnjega dela in preglej kontakte.
Če ne znaš sam delati z računalnikom ti svetujem da računalnik neseš na servis kjer bodo dali zadevo narazen in povedali kaj je na stvari. Če pa znaš sam pa loči zaslon od spodnjega dela in preglej kontakte.
wooted ::
obujam staro temo.
imam podoben primer da ima prenosnik pritemnjen zaslon (izgleda kot dimm)
napaka je lahko softwerska, če zaženem v safe mode ali izbrišem driverje zadeva sveti kot mora.
driverje sem že poiskusil brisati in nalagati in različne verzije..
še kdo z kakšno idejo preden grem v format?
imam podoben primer da ima prenosnik pritemnjen zaslon (izgleda kot dimm)
napaka je lahko softwerska, če zaženem v safe mode ali izbrišem driverje zadeva sveti kot mora.
driverje sem že poiskusil brisati in nalagati in različne verzije..
še kdo z kakšno idejo preden grem v format?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena čiščenja prahu v prenosniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19263 (14838) | Zheegec |
» | Prenosnik zatemni slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (954) | uporabniik |
» | Problem z zatemnitvijo zaslonaOddelek: Operacijski sistemi | 939 (855) | Alfonzo |
» | windows se zažene samo čez 2/3 ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 2319 (2157) | DeeCoy |
» | Pomoc zaslon na prensonikuOddelek: Pomoč in nasveti | 730 (661) | Seth |