Forum » Omrežja in internet » siol padanje downstrema
siol padanje downstrema
kokpa ::
Zdravo, me zanima če mi lahko kdo pomaga oziroma razloži kaj bi lahko bil problem.
Imam siol internet 2Mb in mi zdaj že 4 dan konstanto hitrost pada čez dan včasih hitro, včasih počasi. Zdaj sem že dvakrat poklical siol, pa samo povem uporabniško ime pa povezava že nazaj skoči na normalno okoli 2048 kbps, poklopim in isto sranje znova.
Imam 3 rač. povezane brežično(2-skoraj 24/7), potem en tiskalnik(stalno), pa 2 androida in enega sonyerricssona telefona...bi mogoče bila napaka v brežični povezavi, čeprau se vidi upad hitrosti na modemu(192.168.1.1). Iz siola ne vedo kaj je narobe.
aia pa še to zraven imam povezan tudi normalno presnosni hišni telefon, že kakšen mesec, zato ne sumim v njega da bi bil on krivec.
Imam siol internet 2Mb in mi zdaj že 4 dan konstanto hitrost pada čez dan včasih hitro, včasih počasi. Zdaj sem že dvakrat poklical siol, pa samo povem uporabniško ime pa povezava že nazaj skoči na normalno okoli 2048 kbps, poklopim in isto sranje znova.
Imam 3 rač. povezane brežično(2-skoraj 24/7), potem en tiskalnik(stalno), pa 2 androida in enega sonyerricssona telefona...bi mogoče bila napaka v brežični povezavi, čeprau se vidi upad hitrosti na modemu(192.168.1.1). Iz siola ne vedo kaj je narobe.
aia pa še to zraven imam povezan tudi normalno presnosni hišni telefon, že kakšen mesec, zato ne sumim v njega da bi bil on krivec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33126 (12034) | Lonsarg |
» | repeater modeOddelek: Omrežja in internet | 2443 (1558) | PogachnyK |
» | Windows nujna pomoč.Oddelek: Operacijski sistemi | 1266 (1094) | ToniT |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44050 (19590) | imallears |
» | ADSL ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5461 (4034) | Hux |