» »

MP3 + JPG -> AVI

MP3 + JPG -> AVI

Alen T 1978 ::

pozna kdo kak free program za to delo: MP3 + JPG (za ozadje) -> AVI. simple as that.
rabim za YouTube.

Grega_K ::

Lp

lahko kaj drugega? kaj bolj logičnega.

stari moj. cel svet dela videje, na youtubu se vidi, na milijone jih je, jaz pa ne znam narest ker ne najdem primernega programa. pa to je za zjokat.

mi lahk kdo pomaga?

Movie Maker je tko narejen, da če daš sliko za ozadje lahko traja največ 30 sekund al neki tazga. a moj mp3 je dolg 229 sekund. pa to je ludnica. debiliana do debiliane.

Zgodovina sprememb…

Grega_K ::

Alen T 1978 je izjavil:

lahko kaj drugega? kaj bolj logičnega.

Kaj točno mislite s tem?
Moje osebno mnenje je, da je Windows Movie Maker najbolj preprost program za izdelavo videoposnetkov.

EDIT: Prebral sem si še vaš tretji komentar. Menim, da to ni
debiliana do debiliane.
Ni kriv program, da vi ne znate narediti videoposnetka s sliko in glasbo. >:D

Priporočam vam kakšen vodič:
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Grega_K ()

ha šit ej, pol mi je potegnilo, kaj je treba narest z Windows Movie Maker.
najprej sem mislil, kar mi je blo frustrasted, da se slike, ki sem jo hotel uporabiti za ozadje, ne da naštimat dlje kot 30 sekund. pol bi moral na skladbo copy/pejstat to sliko. ker je lahk slika največ 30 sekund. tko sem mislil. možno da sem probal povečat dolžino pa ni šlo. lahk, da sem kak nedopusten znak uporabil v polju za vnašat sekunde.

no, kakor koli že. pol mi je uspelo. z WMM. hehe.

sorčy.

eric_cartman ::

Movie maker je fajn zadevca. Sicr pa ti priporočam uporabo Adobe Premiera. Notri importiraš sliko in zvok. Dodaš jo na trackline.

Samo povej mi ali boš rabil full HD ali navaden 16/9 SD? Razlika je le v tem, da si na začetku, ko odpreš Premiera zbereš vrsto formata.

Samo upravljanje z Premierom je mala malica, če se ti da ukvarjati s takimi stvarmi. Na koncu vse kar narediš je, da ga exportaš v .avi formatu.

Če imaš kakršnakoli vprašanja kar vprašaj. Sam se namreč ukvarjam z video produkcijo.

Lep pozdrav!

Rok

Ja prwmier je mal prevelik program za to kar sem hotel naresr. Sem pa ze delal z njim. No. Pol mi je uspelo, simple ko pasulj, narest z windows movie maker.

DragonHeart ::

lol:D

če imaš mp3 dolg 229 sekund, sliko pa po tvojem mnenju lahko naštimaš za max 30 sekund....malo razmisli kolikokrat moraš to sliko preprosto dati v movie maker, da bo slika v posnetku vseh 229 sekund:D:D:D:D

saj veš...229 sekund je cirka 4 minute. Toraj moraš sliko 8 krat dati zravn. simple matematika. Lažjega programa od movie makerja pa ne boš našel.

Zgodovina sprememb…

LOL

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obdelava videoposnetka

Oddelek: Pomoč in nasveti
61419 (1228) m0LN4r
»

Program za obdelavo gameplay videa