Forum » Pomoč in nasveti » Windows 8
Windows 8
lajumaja ::
Nekaj časa nazaj sem se odločil da si bom namestil windows 8 consumer preview. Sedaj mi ni vseč. pred namestitvijo sem na windows 7 naredil obnovitveno točko. ko sem namestil osem-ko mi je vse datoteke windows7 vrglo na c disk v mapo windows.old. Sedaj bi res rad sel nazaj na tisto točko, ki sem jo naredil vendar je v osem-ki ni več. kaj naj naredim?
andrej02 ::
Sedaj lahko edino skopiraš windows.old na kakšen zunanji disk in ponovno naložiš Windows 7. Potem pa datoteke, ki so v windows.old ročno nazaj skopiraš tja kjer si jih prvotno imel v 7ki.
DragonHeart ::
obnovitvene točke sistema x delujejo izključno samo na sistemu x.
V namene testiranja bi moral uporabiti virtualko, saj je virtualka temu tudi namenjena....uporabljanju operacijskih sistemov brez vpliva na dejanski računalnik.
Datoteke iz windows.old ki jih potrebuješ skopiraj na nek zunanji disk (dokumente, slike....) potem pa naredi svež format windows 7.
Prihodnjič pa prosim vprašaj na forum kaj moraš narediti, da bo sistem po testiranju nekega programa ali operacijskega sistema tak kot pred namestitvijo.
V namene testiranja bi moral uporabiti virtualko, saj je virtualka temu tudi namenjena....uporabljanju operacijskih sistemov brez vpliva na dejanski računalnik.
Datoteke iz windows.old ki jih potrebuješ skopiraj na nek zunanji disk (dokumente, slike....) potem pa naredi svež format windows 7.
Prihodnjič pa prosim vprašaj na forum kaj moraš narediti, da bo sistem po testiranju nekega programa ali operacijskega sistema tak kot pred namestitvijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejna posodobitev in izguba podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 1897 (1144) | harmony |
» | Vse je šlo v ku*ferOddelek: Pomoč in nasveti | 3743 (2107) | Saul Goodman |
» | Hp - Windows 7 obnovitveni diskOddelek: Programska oprema | 2868 (2591) | Cold1 |
» | Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (866) | Jakob0 |
» | Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 16885 (14804) | noraguta |