Forum » Igre » Online špil Pank Wars
Online špil Pank Wars
Polde ::
Yo
Če vam je kdaj dolgčas probajte tole online igro
link do igre .
Ste v vlogi panka ki razbija druge res zanimivo heheh.
lp
Če vam je kdaj dolgčas probajte tole online igro
link do igre .
Ste v vlogi panka ki razbija druge res zanimivo heheh.
lp
Ni da ni!!!
- spremenilo: Polde ()
Predator ::
tole zgleda nekaj podobnega kot gang-wars... bom kasneje malce bolj podrobno pogledal pa da vidim kako igralna je stvar
kar lušten špil, vmes sem malce prepotoval regije, izropal nekaj ljudi, pač standard v špilih v tem stilu
id: 1988 , sem pa končal v new yorku
id: 1988 , sem pa končal v new yorku
konec runde je :)
čez teden dni se začne nova verzija špila ki naj ne bi bla več beta ( ker zdej naprimer ene par napadov ni delalo )
čez teden dni se začne nova verzija špila ki naj ne bi bla več beta ( ker zdej naprimer ene par napadov ni delalo )
Tjulenj ::
tut prov, nej me en zbudi k bo naslednja verzija, pa se še jest prdružm bandi če me vzamete
najprej si morš master account narest na punkwars.com (tam ti bo poslal en mail za potrditev prijave, ampak potrditev ne dela tako da se ne sekirej), se logiraš notr, poiščeš katere igre se trenutno igrajo, in se od tam prijaviš na slap igro, se še enkrat posebej registriraš za to verzijo, pol pa lahko igraš blazno so zakompliciral s telim prijavam
se predn zacnes resno spilat prit v amsterdam, da ne bo pol predraga selitev pol pa vprasej ce kej ni jasno.
Intifada ::
76 b**** 252 crack, 11 punksov... je to good? In imam se 300 potez.. Sam mi ni pa nc jasn..
sej nek na strani je bil svoje cajte kratek vodič po osnovah, ampak samo na pol napisan ko sem nazadnje gledal
Intifada ::
Nekaj bi se vprasal... kaj se zgodi ko izgubis vse poteze? In da sem ze v Amsterdamu sem ze zelo bogat ;))
vsakih 10min dobiš 4 nove turne (spodej ti odsteva čas do naslednjih turnov)... pri sebi imaš naenkrat lahko največ 800 turnov, tko da če recimo en mesec ne bi špilal, zgubiš precej.
btw, preglej sporočila
btw, preglej sporočila
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tjulenj ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17930 (8371) | scipascapa |
» | Poceni potovanje v AmsterdamOddelek: Loža | 3908 (2956) | Scorpia |
» | Civilization V (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16442 (10658) | Morientes |
» | kraji za izlete po SIOddelek: Loža | 7465 (5850) | Miha_T |
» | FarCry (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 46382 (20305) | X-Hair |