» »

S-T Šola pecanja

S-T Šola pecanja

1
2
»

Matako ::

Jaaa ne vem, če je ravno dovoljeno zaradi avtorskih. Ampak nič ni prepovedano, če te ne dobijo ;)
/\/\.K.

jype ::

Pojma nimam o čem gre beseda, bi pa z veseljem imel url.

kr1ženska ::

Jype>Matako me razume!

Evo, perfect match ;)

Dvomim, če so kje vse epizode Videošpona, bi bilo pa super.
/\/\.K.

Mr Hilter ::

kr1ženska je izjavil:

Jype>Matako me razume!

Evo, perfect match ;)

A lahko en zaklene temo pred ženskami! Bojo vse naše zvijače spoznale in nihče od nas ne bo več dobil za *ukat!

kr1ženska je izjavil:

Jype>Matako me razume!

Evo, perfect match ;)

Ja Jypeta se da hitro upecat, če le preveč ne težiš z alkoholom in se na splošno ne obnašaš primitivno. In tudi jaz rad kdaj zajaham kolo tako da... škoda, da je že zaseden!!
/\/\.K.

Matako> Ja Jypeta se da hitro upecat

Nujno si moram nardit majico z napisom...

_IKE_ ::

jype je izjavil:

Kljub temu jaz z veseljem pomijem posodo, ker je potem ni treba dekletu in ima čas za delo, v katerem bolj uživa kot pri pomivanju posode.

Sem mislil da je tu govora o prvem koraku (pecanju ) ne pa o drugem ( kako biti copata )....

Torej hipi podaj nam tvoje "dragocene in obsežne " izkušnje iz prvega koraka - pecanja,

_IKE_> Torej hipi podaj nam tvoje "dragocene in obsežne " izkušnje iz prvega koraka - pecanja,

Sem že, lahko pa zate že enkrat:

Do whatever the fuck you want. If it doesn't work, change. Repeat.

Meni se je že v prvo obneslo biti iskren in odkrit in jasno predstaviti ponudbo in pričakovanja. Dekle žal ni prestalo preizkusa, ki pa je resnično težak in ker nerad uničujem sanje ljudem mi je bilo pri srcu težko, ko sem moral kandidatke zavrniti.

_IKE_> kako biti copata

Ni težko - najdeš si dekle, ki se pusti razvajat. Žal je pri meni ena od zahtev ravno obratna, tako da s takšnimi še nisem imel opravka.

Boobiz ::

Ma kurac, ponovno en tema k vragu. Jype vs. teh rest. :8)
I'm drunk, what's your excuse?

Da bo imela tema visoko stopnjo šuma sem se zavedal, vseeno se mi zdi, da se najde kak biser. Je vredno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

memoz> Ma kurac, ponovno en tema k vragu. Jype vs. teh rest. :8)

Napiši kaj pametnega, da ne bo sama slama!

A20 gate ::

Playboy (Vodič do študentskega seksa)
Playboy.com predstavlja 10 dejanj, ki vas bodo prikrajšala za posteljno akcijo v študentskih letih.

Vodič, ki deluje obratno. Namesto da vam povedo, kaj natačno morate storiti, da kot študent dobite dekle, vam ta vodič namigne, kaj so tiste napačne poteze, ki vas bodo zagotovo stale intimne akcije.

10. Nabijte svojo Facebook stran s fotografijami, ki dokazujejo, da ste v resnici bebček. Preverite še, da na strani nimate več fotografij kot prijateljev.

9. Zaprite se v študentsko sobo. Ker morate pač ven, da lahko spoznate ženske. Duh!

8. Oblecite se v pisane cunje. Ker se nagibate k tridesetim in kričeče majice z logotipom nekega metalskega benda iz osemdesetih niso več najboljša izbira.

7. Smrdite kot kakšno mitološko bitje. Ker imajo ženske baje rade osebno higieno. Hej, kdo bi si mislil?

6. Omedlite in postanite človeško platno. Ker ni nikoli okej, da se napijete do skorajšnje nezavesti in potem pustite, da vam še bolj bebavi prijatelj nariše kosmata jajca na vaše prsi in čačkaste kroge okoli vaših bradavic.

5. Strmenje. Ker ženskam ni seksi, če jih nekdo prebada z očmi. Kjerkoli. Kadarkoli.

4. Zberite 20 tisoč figuric! Štekamo, to niso lutke, to so akcijske figurice. Ampak ko bo ona stopila v vaš brlog, bodo plastične podobice bojevnice Xene in vseh likov iz Vojne zvezd videti kot rdeči alarm za nedoraslega čudaka.

3. Projektilno kozlanje. Pivske igrice so zabavne. A ko ste študent, se od vas pričakuje, da poznate svojo alkoholno toleranco.

2. Postanite mojster za pecanje. O, ja, točno to potrebuje naš planet, še enega trota z zvodniškim klobukom, ki misli, da se ženske lepijo na tipe, ki jih žalijo.

1. Prijatelji imajo vedno prednost pred babami. Čeprav sta lojalnost in zaupanje plemeniti vrlini, bo vsak moški razumel, da mora njegov prijatelj včasih na prvo mesto postaviti dekle.

_IKE_ ::

Matako je izjavil:

Da bo imela tema visoko stopnjo šuma sem se zavedal, vseeno se mi zdi, da se najde kak biser. Je vredno.

če se hipi zraven vtakne potem ni druge...

on topic: definirajmo najprej kaj je cilj pecanja ?

A ) samo akcija ?

B ) resna zveza ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Tero ::

Mah ta tema bo spet zaklenjena in presumerjena v nakladalnico :( Škoda da ne morete met resne debate brez nekih metafor smešnic in podobno.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Rias Gremory ::

Crkni.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

A20 gate ::

Pecanje zensk je igra brez nasprotnika.

Boobiz ::

jype je izjavil:

memoz> Ma kurac, ponovno en tema k vragu. Jype vs. teh rest. :8)

Napiši kaj pametnega, da ne bo sama slama!

Sam sem pristaš spontanosti, pa kaj če včasih padeš v smešno situacijo ali pa narediš bedaka iz sebe. Vsaj takoj veš pri čem si, če ženski ne pališ nisi nič zgubu, če si ji pa remotely všeč potem pa si naredu prvi vtis, ki si ga bo za zmer zapomnla in maš avtomatsko plus pike.
Skriptiranih pickup lajnov še nisem vidu delovat v živo zato ne verjamem da delujejo (prove me wrong?), samo dolg jezik je do zdej vedno deloval. Zato je ta tema samo trollanje na bolj elekanten način ampak okej, I do find it highly entertaining, please continue... :))
I'm drunk, what's your excuse?

Gandalfar ::

pejte v nakladalnico.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako ogovoriti punco na facebooku (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15541856 (31648) vostok_1

Kako postati punci, ženski všeč? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34691738 (83805) bluefish

Več podobnih tem